Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Concurenței analizează o nouă tranzacție a grupului Globalworth în domeniul imobiliar și închirierii de spații industriale din România

agerpres.ro

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Grupul Globalworth, prin Globalworth Holdings Cyprus Limited, și Grupul Alf Alf Mizzi & Sons, prin Alf Mizzi & Sons Overseas Investment Limited, vor controla în comun companiile Southern Logistics SRL, Network Wide Logistics SRL, precum şi alte două companii înfiinţate pentru realizarea proiectelor imobiliare Industrial Sibiu West și Industrial Park Pitești.

Globalworth Holdings Cyprus Limited dezvoltă și gestionează clădiri de birouri și proprietăți în sectorul logistic, obţinând venituri din închirierea de spații către companii din întreaga lume. Alf Mizzi & Sons Overseas Investment Ltd. este o companie din Cipru, deținută de grupul Alf Mizzi & Sons Ltd., care îşi desfăşoară activitatea în mai multe domenii, precum: retail alimentar, vestimentar, dezvoltare și închiriere proiecte imobiliare etc.

Companiile ce urmează să fie controlate în comun vor fi active în domeniul închirierii de spații cu destinație industrială. În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie
supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua operațiunea din punct de vedere al compatibilității acesteia cu un mediu concurențial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Foto: agerpres.ro

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Gala celor mai reușite proiecte bihorene, la Muzeul Țării Crișurilor

Articolul următor

Tenaris a premiat cei mai buni studenți de profil tehnic din țară

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share