Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Enzo Bertini și-a deschis primul magazin de pantofi de lux din Transilvania

Grupul Enzo Bertini a activat primul său magazin din Transilvania, în Vivo Center Cluj. Printre mărcile pe care le comercializează se numără Valentino, Calvin Klein, Roberto Cavalli, Karl Lagerfeld sau Pierre Cardin.

Unitatea de tip multibrand shoe store are 141 mp, iar printre produsele comercializate se mai află cele ale brandurilor internaționale DKNY, Voile Blanche, Gant, Guess, Hogan, Steve Madden, Premiata, Napapijri, Trussardi, Apepazza, John Richmond, UGG, Blauer.

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 130 milioane de lei, cu un profit de 3,8 milioane. Benvenuti avea 451 de angajaţi.

Compania a ajuns la aproape 60 de unităţi sub brandurile Benvenuti şi Enzo Bertini, magazine ce vând branduri de lux. Aceasta comercializează în special pantofi cumpăraţi de la furnizori italieni, însă o parte dintre aceşti furnizori au fabrici şi în România.

Magazinul completează seria de lansări de la Vivo după deschiderile Peek & Cloppenburg, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home, Pepe Jeans, Skechers, ACBC, Nespresso, toate în premieră în regiunea Transilvaniei.

Traficul de la inaugurarea complexului din Florești, în 2007, a ajuns la 100 milioane de persoane. Vivo este deținut de grupul imobiliar austriac Immofinanz, cu un portofoliu de 210 proprietăți, în valoare de 1,5 miliarde de euro, și administrat de CBRE Group. Principalul concurent al Vivo pe plan local este Iulius Mall.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Timişoara se caută soluţii pentru construirea unui nou port

Articolul următor

3 new towers for Bucharest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share