Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bihorenii își vor afla premianții în cadrul Galei Comunității Bihorene

Nu mai puțin de 120 de nominalizări au sosit în căsuța de e-mail a Fundației Comunitare Oradea pentru Gala Comunității Bihorene. Acesta va avea loc marți, 10 decembrie, la Hotel Ramada din Oradea. 120 de motive să spunem mulțumesc celor ce schimbă încet și cu răbdare comunitatea noastră, celor care cred că excelența în activitate este obligatorie, celor ce își dedică timpul și energia cu scopul de a ajuta.
Ne-am dori să îi premiem pe fiecare dintre cei nominalizați însă putem doar să îi felicităm pe fiecare în parte și să le mulțumim pentru efortul lor. Marți vom afla cine sunt premianții acestei ediții a Galei Comunității Bihorene
”, a precizat Cladia Abrudan, directorul executiv al Fundației Comunitare Oradea.

Cu această ocazie vor fi premiate acele persoane, grupuri de inițiativă, organizații sau firme care schimbă în bine, încet și cu răbdare, de multe ori în anonimat, fața comunității noastre.

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în jurul nostru. Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori doar prin voluntariat, oameni cu gânduri bune acționează în beneficiul altora și al comunității”, a subliniat Claudia Abrudan.

Categorii și nominalizări

În total au fost primite din rândul comunității bihorene 120 de nominalizări la opt categorii de premiere. Liderul care schimbă lumea va fi desemnat dintre: Filip Barabas, Ioana Mădălina Maiorescu, Alex Petricaș, pr. Mihai Fechetă, Vlad George Sarca, Bela Horvath.

Nominalizările la categoria Voluntarul anului sunt: Paul Beniamin, Loredana Mogoș, Ioana Mădălina Maiorescu, Istvan-Zsolt Balazs, Marius Jula, Cornel Sfârle, Iasmina Corb, Ionuț Coman, Mellisa Marec, Simona Kadas.

Echipa anului va fi aleasă dintre: Echipa de voluntari „Oradea donează o pâine”, Echipa (SIRUDAS) Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență în Domeniul Asistenței Sociale, Echipa Cabinetului de Consiliere Liceul Don Orione, Asociația Educațională Pro Time-R și Celestica, Echipa proiectului „Jurnalism muzical pentru comuniate”.

La categoria „Promotor al Excelenței Școlare” nominalizările sunt:: Mirela Tanc, Natalia Ștefan, Maria și Adrian Niță, Nicoleta Pazmany, Grădinița Joyful Learning, Compania Celestica și Robotics Club Oradea, Compania Celestica și Asociația Educațională ProTime-R.

La categoria Excelență în meseriepremiul ar putea merge la: Adela Lia Rusu, Alexandru Tiba, Iștoc Ionuț și Doru Besleagă, Andrei Togor, Adela Bokor, Andrea Mandel Koncz, Simona Bișboacă, Rozalia Bot Foghiș, Alexandru Octavian Stoica, Camelia Filip, Romeo Râmbu, dr. Rareș Gherai, echipa Cabinetului av. Rusu Cristian.

Proiectul anului” va fi ales dintre: O cană de fericire, Casa de lângă Spital, Școala de vară ARDT Oradea, Toalete ca la carte, Mâini curate, copii sănătoși, Academia de management, Protejarea zonelor turistice de deșeuri, Școala împotriva traficului de persoane, Taberele Love Bihor, Oradea donează o pâine, Campanii Umanitare West Alpine Off Road, Un microbus pentru un sat, Jurnalism muzical pentru comunitate, Platforma you4edu, Animatori pentru viitor, 1.001 jucării pentru copii, Făuritorii de zâmbete, Punte pentru integrare, Supraveghere video Defileul Crișului, Unlock tje Potențial of the future, O casă ca Acasă, Toastmaters.

Pentru titlul de Promotor al Culturii și Artei propunerile sunt: Ionuț Caragea, Corul de Cameră Voces, prof. Iuliu Orban, Ansamblul Folcloric Nuntașii Bihorului, Andrea Mandel Koncz, Viktor Iosif, Remus Toderici, Ana Maria Hotoran și Țârc Mirela, Echipa proiectului „Jurnalism muzical pentru comunitate”. La Categoria

ONG-ul anului va fi desemnat dintre: ARDT Oradea, Asociația Star Vivere, Societatea de Binefacere Don Orione Oradea, Amia, suflet de copil, Asociația Zâmbet și speranță pentru viitor, Asociația Love Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compa Sibiu, producător de componente auto, vrea să intre pe piața hotelurilor

Articolul următor

Aeroportul „Henri Coandă” din București, pe locul 34 după traficul de pasageri. Eurostat: Record la nivelul UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
“Vă așteptăm la Băile Figa!”, a îndemnat turiștii primarul Becleanului. Din acest weekend s-au deschis piscinele cu apă dulce și sărată, toboganele uriașe cu jet de apă, lacul sărat, râul leneș, plaja cu nisip, centrul spa, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii.
Citeste mai mult

Start la sezonul estival la Băile Figa

Edilul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat debutul sezonului de vară la complexul balnear din județul Bistrița-Năsăud. “Vă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share