Bihor Comunitate CSR Slider Ultimele stiri Voluntariat

Bihorenii își vor afla premianții în cadrul Galei Comunității Bihorene

Nu mai puțin de 120 de nominalizări au sosit în căsuța de e-mail a Fundației Comunitare Oradea pentru Gala Comunității Bihorene. Acesta va avea loc marți, 10 decembrie, la Hotel Ramada din Oradea. 120 de motive să spunem mulțumesc celor ce schimbă încet și cu răbdare comunitatea noastră, celor care cred că excelența în activitate este obligatorie, celor ce își dedică timpul și energia cu scopul de a ajuta.
Ne-am dori să îi premiem pe fiecare dintre cei nominalizați însă putem doar să îi felicităm pe fiecare în parte și să le mulțumim pentru efortul lor. Marți vom afla cine sunt premianții acestei ediții a Galei Comunității Bihorene
”, a precizat Cladia Abrudan, directorul executiv al Fundației Comunitare Oradea.

Cu această ocazie vor fi premiate acele persoane, grupuri de inițiativă, organizații sau firme care schimbă în bine, încet și cu răbdare, de multe ori în anonimat, fața comunității noastre.

Gala Comunității Bihorene s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în jurul nostru. Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori doar prin voluntariat, oameni cu gânduri bune acționează în beneficiul altora și al comunității”, a subliniat Claudia Abrudan.

Categorii și nominalizări

În total au fost primite din rândul comunității bihorene 120 de nominalizări la opt categorii de premiere. Liderul care schimbă lumea va fi desemnat dintre: Filip Barabas, Ioana Mădălina Maiorescu, Alex Petricaș, pr. Mihai Fechetă, Vlad George Sarca, Bela Horvath.

Nominalizările la categoria Voluntarul anului sunt: Paul Beniamin, Loredana Mogoș, Ioana Mădălina Maiorescu, Istvan-Zsolt Balazs, Marius Jula, Cornel Sfârle, Iasmina Corb, Ionuț Coman, Mellisa Marec, Simona Kadas.

Echipa anului va fi aleasă dintre: Echipa de voluntari „Oradea donează o pâine”, Echipa (SIRUDAS) Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență în Domeniul Asistenței Sociale, Echipa Cabinetului de Consiliere Liceul Don Orione, Asociația Educațională Pro Time-R și Celestica, Echipa proiectului „Jurnalism muzical pentru comuniate”.

La categoria „Promotor al Excelenței Școlare” nominalizările sunt:: Mirela Tanc, Natalia Ștefan, Maria și Adrian Niță, Nicoleta Pazmany, Grădinița Joyful Learning, Compania Celestica și Robotics Club Oradea, Compania Celestica și Asociația Educațională ProTime-R.

La categoria Excelență în meseriepremiul ar putea merge la: Adela Lia Rusu, Alexandru Tiba, Iștoc Ionuț și Doru Besleagă, Andrei Togor, Adela Bokor, Andrea Mandel Koncz, Simona Bișboacă, Rozalia Bot Foghiș, Alexandru Octavian Stoica, Camelia Filip, Romeo Râmbu, dr. Rareș Gherai, echipa Cabinetului av. Rusu Cristian.

Proiectul anului” va fi ales dintre: O cană de fericire, Casa de lângă Spital, Școala de vară ARDT Oradea, Toalete ca la carte, Mâini curate, copii sănătoși, Academia de management, Protejarea zonelor turistice de deșeuri, Școala împotriva traficului de persoane, Taberele Love Bihor, Oradea donează o pâine, Campanii Umanitare West Alpine Off Road, Un microbus pentru un sat, Jurnalism muzical pentru comunitate, Platforma you4edu, Animatori pentru viitor, 1.001 jucării pentru copii, Făuritorii de zâmbete, Punte pentru integrare, Supraveghere video Defileul Crișului, Unlock tje Potențial of the future, O casă ca Acasă, Toastmaters.

Pentru titlul de Promotor al Culturii și Artei propunerile sunt: Ionuț Caragea, Corul de Cameră Voces, prof. Iuliu Orban, Ansamblul Folcloric Nuntașii Bihorului, Andrea Mandel Koncz, Viktor Iosif, Remus Toderici, Ana Maria Hotoran și Țârc Mirela, Echipa proiectului „Jurnalism muzical pentru comunitate”. La Categoria

ONG-ul anului va fi desemnat dintre: ARDT Oradea, Asociația Star Vivere, Societatea de Binefacere Don Orione Oradea, Amia, suflet de copil, Asociația Zâmbet și speranță pentru viitor, Asociația Love Bihor.

Related posts

Biserica Evanghelică, restaurată cu 3,3 milioane euro

Stefana Muresan

Miele deschide la Timişoara cel de-al patrulea showroom propriu

Stefana Muresan

Libraria online Libris.ro a crescut cu 40% in primele 6 luni ale anului, pana la 18.3 milioane de lei

Stefana Muresan

Karpaten Meat pregătește un abator și o fabrică în Sibiu

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (4) Castel Vinum

Transilvania Business

Launch of Paris Real Estate Week in September

Papuc Irina

Transilvania Broker de Asigurare se va lista la bursa

Stefana Muresan

CEE BSC Executive Leaders Roundtable – 26 January 2021

Ionut Oprea

Start-up Nation mută sute de firme din Cluj în Sălaj

Nora Dumitrescu

NRCC Nearshoring Guide to Romania

Ionut Oprea

Proiectarea și execuția Drumului Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, scoase la licitație

Ligia Voro

Undă verde pentru Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș. Se reiau zborurile de azi

Ligia Voro

Fermierii vor declararea stării de calamitate și amânarea ratelor prin două ordonanțe

Traian Dan

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Ionut Oprea

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

Papuc Irina

Bistrițenii de la Monor, afaceri de peste 15 mil. de euro

Stefana Muresan

Constructorul clujean Diferit, singurul ofertant pentru un contract de peste 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Proiect: Terenurile aflate pe traseul BRUA, scoase din circuitul agricol fără acordul proprietarilor

Stefana Muresan

Igloo Village a înlocuit Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Papuc Irina

UNTOLD 2018 – Ziua a 2-a

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 4: Darina, un brand construit cu muncă, pasiune și inspirație

Transilvania Business

Orașul Tășnad și comuna Vama din Satu Mare, stațiuni turistice

Traian Dan

15 autobuze hibrid pentru transportul urban de călători în Municipiul Oradea

Traian Dan

CNAIR: S-a semnat contractul cu italienii de la Tirrena Scavi pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire sud a Timișoarei, contract de 58 de mil. euro fără TVA

redactia

Leave a Comment