Auto Industrie Sibiu Ultimele stiri

Compa Sibiu, producător de componente auto, vrea să intre pe piața hotelurilor

Producătorul de componente auto Compa Sibiu vrea să intre pe piața hotelurilor prin înființarea companiei Compa Hospitality. Acest lucru e menționat în raportul curent privind emitenții și operațiunile cu valori mobiliare transmis Autorității de supraveghere financiară de către conducerea companiei.

Compa Sibiu convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) pe data de 14 ianuarie 2020 în vederea aprobării propunerii consiliului de administraţie al companiei de participare la înfiinţarea societăţii Compa Hospitality, cu activitate în domeniul hotelier.

Producătorul de componente auto Compa Sibiu este singurul emitent din eşalonul doi al bursei româneşti care are în acţionariat Fondul Suveran al Norvegiei. Fondul Suveran al Norvegiei a intrat în 2017 acţionar la Compa Sibiu cu o participaţie de 2,2%, cea mai mare deţinere procentuală a fondului cu active de circa 1.000 de miliarde de dolari.

Prezentarea şi aprobarea propunerii Consiliului de Administraţie al societăţii COMPA S.A. de participare la constituirea societăţii cu răspundere limitată, în conformitate cu prevederile legislatiei în vigoare, astfel:
Societatea va avea denumirea COMPA HOSPITALITY S.R.L.
Capitalul social al Societăţii va fi de 50.000 lei (cincizecimii) lei, împărţit în 5.000 (cincimii) părţi sociale, a câte 10 (zece) lei fiecare.
Asociaţii vor fi:
– COMPA S.A. care va avea un aport la capitalul social în cuantum de 49.990 (patruzeci şi nouă mii nouă sute nouăzeci) lei împărţit în 4.999 (patru mii nouă sute nouăzeci) părţi sociale adică 99,98 % din capitalul social.
– BĂIAŞU DAN NICOLAE care va avea un aport la capitalul social în cuantum de 10 (zece) lei împărţit în 1 (una) părţi sociale adică 0,02 % din capitalul social.
Obiectul principal de activitate al Societăţii va fi: Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, cod CAEN 5510”, se specifică în convocatorul companiei pe bursă.

Dan Nicolae Băiaşu este directorul comercial al companiei.

Potrivit Businessmagazine.ro, producătorul de componente auto din Sibiu a raportat pentru primele nouă luni ale anului un profit net de 29 milioane lei, în scădere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă din 2018, la venituri totale de 598,4 milioane lei, plus 3,5%. Compa Sibiu controlează în proporţie de 100% Compa IT, cu activitate în realizarea de soft, şi deţine 99% din Trans Cas, companie de transport rutier de mărfuri şi 70% din Recaserv, mai scrie sursa citată.

Related posts

Maramureș: Licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pe Valea Izei și Valea Ruscovei, contracte de aproximativ 150 mil. lei

redactia

Unveiling of Chapman Taylor’s masterplan for 80-hectare World Horticultural EXPO in Łódź, Poland

Ionut Oprea

[Enjoy Transylvania!] Lechința, tărâmul viilor săsești readuse la viață

Transilvania Business

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Papuc Irina

Investiții în valoare de 32 mil. euro în domeniul apelor, la Ineu

Stefana Muresan

CUM ÎȘI VINDE ROMÂNIA PRODUCȚIA DE CIREȘE – PRIMUL GHID AGROTRENDS DEDICAT SECTORULUI POMICOL

Stefana Muresan

În Sălaj se vor produce lactate bio

Nora Dumitrescu

Cooperativa Țara Mea începe livrarea de roșii românești

Stefana Muresan

Bas de Groot, primul somelier de lapte din lume: fermierii au nevoie de povești pentru a-și valorifica mai bine produsul

redactia

Sălajul își reabilitează drumurile naționale

Nora Dumitrescu

Zece companii din Transilvania, premiate la Gala Campioni în Business

Stefana Muresan

Antibiotice Iași a aplicat scenariul 2: Producția de medicamente continuă

Ion Surdu

Camerele agricole din Ungaria, replicate în România

Nora Dumitrescu

Iaurtul “ca pe vremuri”, aruncat pe piață la Cluj. Statul se luptă cu granzii lactatelor

Stefana Muresan

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

Noul val al producătorilor din Cluj, atras de vânzările pe internet

Nora Dumitrescu

Primaria Oradiei țintește o creștere a PIB-ului de cel puțin 6% în fiecare an

Stefana Muresan

Admitere la USAMV Cluj: 1766 locuri licenţă şi 737 locuri master

Stefana Muresan

Pentru clienții companiei, wenglor transformă viziunea industriei inteligente 4.0 în realitate

redactia

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

POZITIV TB: Claudia Burghelea, Director Marketing Dacia Plant – „Vânzările nu au fost afectate. Noi chiar am angajat 30 de oameni care ar fi intrat în șomaj”

Ion Surdu

Ilan Laufer: Companiile românești pot obține, prin Smart Start USA, de la 50.000 de dolari pentru afaceri pe piața americană

Stefana Muresan

Daimler își extinde rețeaua globală de producție remanufactură prin deschiderea unei noi facilități de remanufacturare în România

redactia

Mai puține insolvențe în primele 10 luni din 2020: cel mai mic număr de firme radiate din Transilvania, în Covasna

Ion Surdu

Leave a Comment