Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tipografia din Apahida a trecut la producția de etichete 3D și antifurt

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România, s-a specializat în confecționarea de capace de aluminiu cu embosare pe margine, devenind primul producător din țară de acest fel, și fabrică acum și etichete 3D sau antifurt.

Capacele de aluminiu sunt des utilizate în industria alimentară pentru ambalarea produselor lactate, apicole, a preparatelor din pește, a dulciurilor și a produselor semipreparate, iar procedeul oferind un design premium.

„Inovația este pe primul loc în activitatea noastră. Încercăm de fiecare dată să ducem industria de etichete și ambalaje la un alt nivel, pe aceeași poziție cu industriile din afară”, a declarat directorul general Cristian Nechita-Rotta.

În acest an, societatea a investit peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea unor noi linii de producție. În plus față de capacele rim emboss, compania a investit în producția de cartonașe promoționale înfoliate și a etichetelor cu efect 3D, dar și în inserarea de tag-uri antifurt sub etichetele autoadezive.

Etichetele cu efect 3D sunt etichete autoadezive care permit prin mișcarea lor redarea unui efect prestabilit în momentul realizării designului, cu rolul de a face produsul mai atrăgător și mai vizibil pe raft.

Acestea au mare aplicabilitate în industria vinurilor, în campanii promoționale pentru produse destinate copiilor, dar și ca element de securitate prin redarea unor elemente unice și imposibil de duplicat.

Sunimprof Rottaprint deține în prezent centre logistice în Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și două în Ungaria și Germania, în care lucrează 270 de angajați. În 2018, aceasta a livrat produse în 11 țări din Europa, Asia și SUA.

Principalii producători la nivel județean cu obiect de activitate alte activități de tipărire erau Zipper Services, Sunimprof Rottaprint, Multi-Color Cprporatiom, Seen Print și Goldpaper Prod.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Casă nouă de Moș Nicolae pentru 13 medici de la Spitalul din Satu Mare

Articolul următor
agerpres.ro

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii din domeniul procesării de carne

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share