Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casă nouă de Moș Nicolae pentru 13 medici de la Spitalul din Satu Mare

 

Moș Nicolae le-a adus un cadou frumos la 13 medici de la Spitalul de Urgeanță din Satu Mare. Medicii din Satu Mare, Cluj, Oradea și București, care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, se pot muta în noile locuințe construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) pentru tinerii specialiști din sănătate, locuințe aflate în administrarea Consiliului Județean.

Vineri, 6 decembrie, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus le-au înmânat medicilor contractele de închiriere și cheile apartamentelor.

Medicilor le-au fost repartizate locuințe cu una și două camere, având suprafețe cuprinse între 39 și 52 de metri pătrați. Apartamentele sunt amplasate în centrul orașului, pe strada Tudor Vladimirescu, iar locatarii vor avea de plătit o chirie lunară cuprinsă între 175 și 280 de lei. Locuințele sunt prevăzute cu terase spațioase și locuri de parcare în curtea interioară.

În condiţiile unui deficit de specialişti în sănătate, consider că astfel de locuințe îi ajută pe medicii tineri să se stabilească aici, în Satu Mare, un astfel de ajutor fiind binevenit la început de drum. În continuare suntem preocupați să identificăm un nou teren care să corespundă unor astfel de construcții, pentru a realiza și alte locuințe pentru medici, astfel încât să atragem noi specialiști care să ridice calitatea actului medical sătmărean”, a declarat președintele Pataki Csaba.

În blocul de locuințe ANL au mai rămas de închiriat trei apartamente cu câte o cameră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 13 milioane de lei pentru investiții în creșe și grădinițe noi în șase comune din Brașov, Sibiu și Mureș

Articolul următor

Tipografia din Apahida a trecut la producția de etichete 3D și antifurt

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share