Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai mulți oameni de afaceri din Sibiu au creat Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Mai mulți oameni de afaceri din Sibiu au creat Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu (PJIMMS) cu scopul de a reprezenta unitar interesele IMM-urilor la nivel județean și național.

Inițiativa apariține unor cunoscuți oameni de afaceri locali, printre care Adrian Rada, Vasile Ștefănuță, Ligia Luca, Radu Zgârcea și Ciprian Faraon.

Potrivit lui Faraon, antrepenorii din Sibiu au sesizat lipsa în județ a unei reprezentări reale a mediului de afaceri, o voce puternică și unitară, care să se facă auzită. Angajamentul noii organizații este de a deschide larg ușile acestui patronat județean, astfel încât să i se alăture un număr cât mai mare de antreprenori, indiferent de domenul de activitate și va încuraja și susține tinerii să infiinteze și dezvolte afaceri, scrie oradesibiu.ro.

Asociația va fi afiliată Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania, confederație condusă de Florin Jianu, fost ministru al IMM-urilor, vicepreședinte al SMEunited, cea mai puternică organizație de IMM-uri din Europa.

„Nu vor lipsi dialogurile cu sindicatele, cu societatea civilă, cu agenții economici importanți ( companii mari, multinaționale), cu partidele politice, cu structurile universitare în vederea recunoașterii de către întreaga societate a rolului central pe care-l joacă întreprinzătorii, in special IMM, în societatea modernă, pentru implicarea lor în dezvoltarea sectorului de IMM-uri și construirii unui mediu favorizant afacerilor. Un alt țel este implicarea patronatului în acțiuni ce țin de comunitatea sibiană, astfel încât responsabilitatea socială sa fie parte din cultura organizatorică a membrilor patronatului dar și a mediului de afaceri sibian in general”, spun reprezentanții patronatului, conform cursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv la Gala Municipiilor din România

Articolul următor
economica.net

Profi devine partener al proiectului „Monitorul Prețurilor”, alături de alte 9 lanțuri de magazine

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share