Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MedLife cumpără pachetul integral de acțiuni al Spitalului OncoCard Brașov, unul dintre cele mai mari centre private de tratament oncologic din România

Grupul MedLife anunță semnarea achiziționării pachetului integral de acțiuni al Spitalului OncoCard din Brașov, unul dintre cele mai mari și mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania.

Deschis în 2012, spitalul OncoCard include un ambulatoriu, secția de chirurgie oncologică, departamentele de hematologie, radioterapie și imagistică medicală, dar și un laborator propriu, utilizat intern pentru pacienții internați. De la deschiderea unității și până acum au fost făcute investiții în valoare de 24 de milioane de euro. La nivelul anului 2018, compania a înregistrat o cifră de afaceri consolidată în valoare de 41,8 milioane de lei.

„Acest parteneriat vine în urma strategiei noastre de a extinde și dezvolta segmentul de servicii oncologice. OncoCard vine în completarea serviciilor oncologice pe care le asigurăm deja, în secțiile de chirurgie din toate spitalele MedLife, și devine primul centru oncologic integrat la nivel de Brașov și al doilea la nivel de grup, după Sibiu. Prin valorile care ne aduc împreună, sunt încrezător că alăturarea companiei OncoCard va contribui la consolidarea poziției de lider național în servicii medicale. Este o zonă de interes pentru noi și nu excludem ca în anii următori să investim consistent în tratamentul oncologic de excelență la nivel național”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife.

„Am pledat întotdeauna pentru excelența în sănătate, propunându-ne să devenim etalon al calității la nivelul serviciilor medicale pe care le oferim, reușind astfel să insuflăm pacienților încredere și curaj. Aceste caracteristici ne sunt reconfirmate astăzi prin parteneriatul cu liderul medicinei private din Romania, care nu face decât să ne bucure și să ne onoreze în egală măsură”, a declarat Raluca Butuza, proprietarul actiunilor OncoCard Brasov.

Tranzacția urmează să fie analizată de Consiliul Concurenței. Odată aprobată, aceasta poate deveni cea mai importantă tranzacție a grupului MedLife din 2019. Prin preluarea spitalului OncoCard, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achiziționate, ultima anunțată fiind Centrul Medical Micromedica.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
economica.net

Profi devine partener al proiectului „Monitorul Prețurilor”, alături de alte 9 lanțuri de magazine

Articolul următor

Crește taxa de salubrizare în Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share