Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai nou magazin Panemar, deschis în zona Baciu

Fabricantul de produse de panificație Panemar a anunțat că a dat în folosință un magazin pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Reţeaua de magazine de produse de panificaţie Panemar, înfiinţată de antreprenorul Nicolae Chiorean, a făcut în acest an primul pas în afara judeţului Cluj odată cu deschiderea unui magazin la Oradea, urmând să se consolideze pe această piaţă.

Planurile companiei urmăresc creş­terea numărului de locaţii, după ce Panemar a acoperit judeţul Cluj cu 40 de magazine. Compania are peste 600 de angajaţi. Panemar deţine şi o fabrică proprie, cu o capacitate de producţie de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie.

În 2018, compania a avut afaceri de 76,1 milioane de lei, o creştere de 18% faţă de anul anterior. Principalii săi competitori în județ sunt La Lorraine (Belgia) și La Casa (România), rețea creată de omul de afaceri clujean Dorel Goia.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
AHRO

Airbus Helicopters România a fost autorizată să proiecteze modificări şi reparaţii pentru elicopterele de stat din România

Articolul următor

Gradul de îndatorare al microîntreprinderilor depășește 70%. Cel mai bine stau firmele din sănătate

Citește și:
[wp_rss_retriever url="https://www.zi-de-zi.ro/categorie/economic/feed/" items="8" excerpt="0" read_more="false" layout="masonry" columns="1" source= "false" date="true" credits="false" new_window="true" thumbnail="259x172" cache="2 hours"]
Total
0
Share