Antreprenori Cluj Ultimele stiri

Cel mai nou magazin Panemar, deschis în zona Baciu

Fabricantul de produse de panificație Panemar a anunțat că a dat în folosință un magazin pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Reţeaua de magazine de produse de panificaţie Panemar, înfiinţată de antreprenorul Nicolae Chiorean, a făcut în acest an primul pas în afara judeţului Cluj odată cu deschiderea unui magazin la Oradea, urmând să se consolideze pe această piaţă.

Planurile companiei urmăresc creş­terea numărului de locaţii, după ce Panemar a acoperit judeţul Cluj cu 40 de magazine. Compania are peste 600 de angajaţi. Panemar deţine şi o fabrică proprie, cu o capacitate de producţie de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie.

În 2018, compania a avut afaceri de 76,1 milioane de lei, o creştere de 18% faţă de anul anterior. Principalii săi competitori în județ sunt La Lorraine (Belgia) și La Casa (România), rețea creată de omul de afaceri clujean Dorel Goia.

Related posts

11 șoferi au demisionat de la Aeroportul Internațional Sibiu

Papuc Irina

Un român a dat lovitura cu dulciuri din Transilvania în Statele Unite

Stefana Muresan

GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru suma de aproximativ 950 milioane euro

Papuc Irina

Leave a Comment