Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tranzacție pe axa Cluj – Ploiești: AROBS a cumpărat o platformă IT

AROBS Transilvania Software Cluj-Napoca a devenit acționar majoritar al firmei SoftManager, preluând platforma de soluții de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions.

Softmanager CRM+ este un produs dezvoltat de firma informatică din Ploiești, ce pune la dispoziția celor 300 de clienți din România un ansamblu de instrumente și proceduri de gestiune a datelor menite să îmbunătățească relațiile și interacțiunile cu clienții existenți sau potențiali ai unei organizații.

Clienții săi activează în domenii de activitate diverse, de la vânzari de utilaje, servicii pentru întreprinderi, companii de recrutare și plasare a forței de muncă, la investiții imobiliare sau servicii medicale.

“Echipa SoftManager CRM+ este foarte bine pregătită și competentă, iar împreună cu ei vom dezvolta și vom consolida produsul, ducându-l la următorul nivel. Intrarea în acționariatul SoftManager este aliniată cu strategia noastră de soluții enterprise pentru clienții noștri.

Noua investiție continuă strategia noastră de creștere prin achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ne consolida poziția pe piață și de a oferi servicii și produse targetate clienților AROBS”, a menționat Voicu Oprean, fondatorul AROBS.

“Sunt foarte optimist în ceea ce privește viitorul firmei în grupul AROBS și, prin parteneriatul nou format, am convingerea că aplicația SoftManager CRM+ va avea parte de o creștere explozivă pe piața românească și în Europa de Est, de o dezvoltare mult mai rapidă având acum deschiderea către portofoliul de clienți ai AROBS”, spune Arthur Putineanu, director general al SoftManager.

Din 1998, AROBS s-a specializat în furnizarea de soluții software pentru diverse industrii globale. Compania clujeană și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piața internă, iar, de curând a preluat două produse destinate managementului resurselor umane, prin achiziția UCMS.

900 de angajați și colaboratori lucrează in birourile AROBS din România – Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București. Compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și precum și în Olanda și Belgia. Principalii concurenți de pe piața IT clujeană sunt Endava, NTT Data, Softvision, Betfair și Brinel.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Exodul creierelor afectează dezvoltarea Transilvaniei

Articolul următor

Parcul de biodiversitate din Hoia, aproape de intrarea în șantier

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share