Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Universitatea din Sibiu a fost sărbătorită prima promoție a școlii de afaceri româno-chineză

FOTO: Turnul Sfatului http://www.turnulsfatului.ro/2019/12/12/prima-scoala-de-afaceri-romano-chineza-la-sibiu-50-de-inscrisi-27-de-absolventi/

La Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a avut loc ceremonia de înmânare a certificatului de absolvire a cursurilor de către prima promoție a Școlii Internaționale de Afaceri cu profil Sino – European. În anul 2018-2019 au fost înscriși 50 de studenți, dintre care 27 au absolvit, potrivit Turnul Sfatului.

Cursurile au fost inițiate în urma unei colaborări dintre Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și East China University of Science and Technology (ECUST), care a început în anul 2015. Cursurile Școlii Internaționale de Afaceri au început în aprilie 2018, când s-au înscris 50 de studenți. Acestea s-au desfășurat în limba engleză și au fost susținute de cadrele didactice venite de la universitatea din Shanghai (ECUST), una dintre cele mai mari universități din China.

În total cinci profesorii au susținut cursuri în Sibiu, printre care Regina Huang, Delei Peng, Lei Meng, Ryan Zhao și Yiran Cao, potrivit profesorului Daniela Preda, director al Departamentului Relații Internaționale al ULBS, citat de Turnul Sfatului.

Programul Școlii Internaționale de Afaceri oferit de chinezi a avut cinci module – Mediul de afaceri chinez, China în economia mondială, Istoria și cultura chineză, Legislația chineză a afacerilor și Piața financiară chineză.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sondaj: Românii reușesc să pună lunar deoparte câte 55 de euro, de cinci ori mai puțin decât austriecii și de două ori mai puțin decât slovacii

Articolul următor

Principalele resurse de energie primară ale României, în creștere în perioada ianuarie-octombrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share