Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Analiză: Unde se află cele mai apreciate hoteluri și pensiuni din țară

FOTO Booking.com

Patru din zece români postează online păreri despre hotelul în care au fost cazaţi şi apreciază condiţiile de cazare, amplasarea, masa, dar şi spaţiile de joacă pentru copii şi activităţile suplimentare disponibile, relevă o analiză realizată de către platforma de rezervări hoteliere online Travelminit.ro.

Anul acesta, aproape 28.000 de review-uri au fost înregistrate de Travelminit.ro, majoritatea apreciind raportul calitate/preţ, locaţia, curăţenia camerelor şi a spaţiilor publice, precum şi atitudinea personalului, scrie Mesageruldesibiu.ro.

Platforma de rezervări online a realizat şi un top al celor mai apreciate hoteluri şi pensiuni, luând în considerare opiniile turiştilor. În acest sens, hotelul anului este hotelul Szeifert din Sovata, apreciat de către 287 de turişti pentru curăţenia, amabilitatea personalului şi serviciile de calitate. Al doilea cel mai apreciat hotel a fost Royal Boutique Mangalia, urmat de Grand Hotel Balvanyos.

Totodată, cele mai apreciate pensiuni din România sunt, în acest an, Element Alba Iulia, Casă Bertha Sighişoara şi Lacrima Izei Săcel. În acelaşi timp, cel mai apreciat apartament închiriat în regim hotelier a fost proprietatea Nice & Cozy din Timişoara.

Statistica întocmită de Travelminit.ro arată că, în 2019, s-a înregistrat un total de 27.205 păreri ale oaspeţilor şi aproape 600.000 de înnoptări rezervate.

În topul celor mai apreciate localităţi din România pentru calitatea hotelurilor şi pensiunilor se află: Sibiu, Sovata, Sighişoara, Praid, Sinaia, Buşteni, Braşov şi Predeal.

Conform site-ului travelminit.ro, platforma este „unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa rezervărilor hoteliere din România care acceptă şi plata prin vouchere de vacanţă”. Pe site pot fi găsite 3.500 de proprietăţi din România pentru care se pot face rezervări.

FOTO: Booking.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România exportă cele mai multe viori din UE

Articolul următor

Primăria Sibiu vrea să reabiliteze cel mai mare cartier: a scos la licitație cel mai mare contract de reparații capitale din ultimii 30 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share