Infrastructura Sibiu

Primăria Sibiu vrea să reabiliteze cel mai mare cartier: a scos la licitație cel mai mare contract de reparații capitale din ultimii 30 de ani

Primăria municipiului Sibiu vrea să reabiliteze cel mai mare cartier din oraș în cadrul celui mai mare contract de reparații capitale din ultimii 30 de ani. Administrația locală a scos la licitație contractul prin care se dorește reabilitarea a 22 de străzi cu o lungime totală de 6 km, parcări cu o suprafață totală de peste 5,4 hectare, rețele de apă și canalizare, rețele de curenți, indicatoare și marcaje orizontale, iluminat public și amenajarea unui loc de joacă, scrie Turnul Sfatului.

Valoarea estimată a contractului este de peste 38 de milioane de lei, fără TVA. Străzile pe care va fi reabilitată întreaga infrastructură urbană sunt Bihorului, Ștrandului, Ștrandului nr. 1, Ștrandului nr. 2, Olteniei, Olteniei nr. 1, Olteniei nr. 2, Doljului, Gorjului, Sălajului, Oașului, Hațegului, Vrancei, Vrancei nr. 2, Bucovinei, Bârsei, Prof. Ioan Moga, Prof. Ioan Moga de la nr. 1 până la nr. 9, intrare Dimitrie Cantemir, prof. Aurel Decei, Ioan Ababei și prof. Aurel Popa. Cele mai lungi dintre aceste străzi sunt Ștrandului și prof. Aurel Popa, de 526, respectiv 564 de metri.

Turnul Sfatului mai scrie că durata totală a execuției nu trebuie să depășească 18 luni, conform caietului de sarcini al procedurii de atribuire a contractului, iar termenul de depunere a ofertelor de către firmele interesate a fost fixat pentru ziua de 25 noiembrie 2020. Administrația locală estimează că evaluarea tehnică și financiară a ofertelor depuse se va încheia cel mai târziu în cursul lunii iunie 2020, când ar urma desemnată și oferta câștigătoare.

Related posts

Începe Astra Film Festival 2019 la Sibiu: 126 de filme ce prezintă realitatea din 45 de țări

Papuc Irina

Wizz Air anunță o nouă rută din Sibiu spre Tel Aviv

Stefana Muresan

Autostrada Lugoj – Deva: şoferii vor economisi 45 de minute după inaugurarea loturilor 3 şi 4

Stefana Muresan

Leave a Comment