Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pe Feleac va apărea un ansamblu de case înșiruite

Dezvoltatorii noului complex de case din comuna clujeană Feleacu au inserat pe rețeaua de socializare Facebook mai multe imagini cu felul în care vor arăta aceste locuințe.

Noul ansamblu este denumit Petra Hill și va dispune de acces securizat și de drum privat, fiind cu vedere către municipiul Cluj-Napoca. Fiecare unitate de locuit va avea 197 mp utili, terasă panoramică, garaj de două mașini și teren, conform dezvoltatorilor.

Prețul de pornire afișat pe portalul Imobiliare.ro este de 150.000 de euro pentru o casele predate la stadiul de semifinisat în interior. La exterior acestea vor fi amenajate cu gazon, pavaj, plante ornamentale, gard limită de proprietate și porți de acces.

La nivelul județului Cluj, agenția de consultanță în construcții IBC Focus a inventariat 787 de proiecte rezidențiale. În 2019, în România, 1.700 de antreprenori generali au realizat proiecte în domeniul rezidențial privat cu o valoare estimată la 79 de miliarde de lei.

IBC a monitorizat în acest an 6.125 proiecte din domeniu, ce se întind pe o suprafață estimată la 49 milioane mp. Bucureștiul avea 1.049 de investiții în domeniu identificate, peste județele Cluj (787) și Timiș (598).

Cele mai active cinci companii de antrepriză generală din domeniul analizat, în ultimele 12 luni, au fost Palex Construcții Instalații – 37 de proiecte, Rom Service Construct – 30, ambele din București, Romtehnic Construct Satu Mare – 29, Concelex București – 26, OVI Construction Dragomirești Deal (Ilfov) – 23.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrăzile care conectează Clujul, departe de finalizare în 2020

Articolul următor

CA Immo aduce arta stradală și în Orhideea Towers

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share