Cluj Real Estate Satu Mare Ultimele stiri

Pe Feleac va apărea un ansamblu de case înșiruite

Dezvoltatorii noului complex de case din comuna clujeană Feleacu au inserat pe rețeaua de socializare Facebook mai multe imagini cu felul în care vor arăta aceste locuințe.

Noul ansamblu este denumit Petra Hill și va dispune de acces securizat și de drum privat, fiind cu vedere către municipiul Cluj-Napoca. Fiecare unitate de locuit va avea 197 mp utili, terasă panoramică, garaj de două mașini și teren, conform dezvoltatorilor.

Prețul de pornire afișat pe portalul Imobiliare.ro este de 150.000 de euro pentru o casele predate la stadiul de semifinisat în interior. La exterior acestea vor fi amenajate cu gazon, pavaj, plante ornamentale, gard limită de proprietate și porți de acces.

La nivelul județului Cluj, agenția de consultanță în construcții IBC Focus a inventariat 787 de proiecte rezidențiale. În 2019, în România, 1.700 de antreprenori generali au realizat proiecte în domeniul rezidențial privat cu o valoare estimată la 79 de miliarde de lei.

IBC a monitorizat în acest an 6.125 proiecte din domeniu, ce se întind pe o suprafață estimată la 49 milioane mp. Bucureștiul avea 1.049 de investiții în domeniu identificate, peste județele Cluj (787) și Timiș (598).

Cele mai active cinci companii de antrepriză generală din domeniul analizat, în ultimele 12 luni, au fost Palex Construcții Instalații – 37 de proiecte, Rom Service Construct – 30, ambele din București, Romtehnic Construct Satu Mare – 29, Concelex București – 26, OVI Construction Dragomirești Deal (Ilfov) – 23.

Related posts

Posibile zboruri de la Brașov, începând din 2021: „Noi construim un aeroport care să fie între primele trei la nivel naţional”

Papuc Irina

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

redactia

Analiză KeysFin: Industria locală de pharma la un maxim istoric în 2020

Ligia Voro

Leave a Comment