Brașov Ultimele stiri

Aproape 200.000 de români aleg stațiunile montane din Brașov pentru vacanța de iarnă

Majoritatea românilor aleg să-și petreacă vacanța de iarnă în stațiunile montane din țară, iar aproape 200.000 dintre aceștia preferă Brașovul, potrivit reprezentanţilor lanţului hotelier Ana Hotels, controlat de George Copos.

„Poiana Braşov este unică, este locul care te încarcă cu multă energie pozitivă. Poiana Braşov este destinaţia ideală pentru escapadele de iarnă”, a spus Carmina Gal, directorul Ana Hotels din Poiana Braşov, citată de bizbrasov.ro.

Potrivit sursei citate, oferta de cazare din zona Braşov cuprinde peste 1.600 de hoteluri şi unităţi de cazare. Ana Hotels deţine şi operează hotelurile Sport, Bradul şi Poiana din Poiana Braşov, de patru stele, cu 224 de locuri de cazare. Totodată, compania mai are în Bucureşti hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza, de cinci stele, precum şi Europa, din Eforie Nord, de patru stele, de la mare.

În prezent, în Poiana Braşov sunt şapte pârtii moderne de schi cu diferite grade de dificultate. Totodată, turiştii din Poiana Braşov pot merge patinoar, pârtii de săniuş, zone de echitaţie şi diferite zone de relaxare sau spa.

Un abonament de schi pentru o zi în Poiană costă 150 de lei. Închirierea unui echipament pentru o zi costă de schi 50 – 100 de lei, iar o lecţie privată de placă sau schi costă 120 de lei/oră.

Sursa foto

Related posts

Aeroportul clujean își trimite angajații în șomaj tehnic

Nora Dumitrescu

Lucrările de modernizare a tronsonului feroviar Simeria – Sighişoara, finalizate în proporţie de 95%

redactia

Un manager școlit la Cluj a crescut afacerile Elit cu 50%

Nora Dumitrescu

Leave a Comment