Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovul, premiat la gala „Smart City Industry Award” pentru accesibilitate

Municipiul Brașov a primit premiul pentru accesibilitate, la categoria Mobilitate inteligentă, în cadrul galei premiilor „Smart City Industry Awards“ (SCIA), care a avut loc la Palatul Parlamentului în București.

În cadrul aceluiași eveniment, primarul George Scripcaru a semnat Carta România 2030, cel mai important demers național de dezvoltare a comunităților creativ-inteligente din România, prin care toți decidenții cu rol determinant în dezvoltarea și implementarea proiectelor tip Smart City își asumă acțiuni concrete pentru dezvoltarea acestui domeniu, anunță primăria Brașov într-un comunicat de presă.

„Acest premiu, acordat de cea mai importantă asociație din România în privința soluțiilor smart city, reprezintă o confirmare că Brașovul a ales deja cea mai bună cale de dezvoltare, iar semnarea Cartei România 2030 este încă o dată o asumare oficială a acestei direcții, pentru următorii 10 ani. Smart city oferă în primul rând brașovenilor o gamă foarte largă de servicii de calitate, care pot fi accesate foarte ușor de cetățeni chiar și cu ajutorul telefonului mobil, dar și posibilitatea municipalității de a administra eficient aceste servicii, de a le integra, extinde și îmbunătăți permanent, odată cu dezvoltarea tehnologiei“, a explicat primarul George Scripcaru.

Așadar, premiul primit de administrația brașoveană se numește „Managementul informatizat al sistemului de transport în comun“.

Precizăm că Gala Smart City Industry Awards este organizată anual de Asociația Română pentru Smart City și este un eveniment conceput pentru a recunoaște și promova ideile, proiectele, persoanele, instituțiile guvernamentale, asociațiile și companiile implicate dezvoltarea Industriei Smart City din România. Evenimentul a fost anul acesta la a patra ediție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul din Baia Mare își face terminal de 24 de milioane de euro

Articolul următor

Aproape 200.000 de români aleg stațiunile montane din Brașov pentru vacanța de iarnă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share