Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tenaris a finanțat un curs de resuscitatori la Zalău

Grupul industrial Tenaris a semnat un acord cu Consiliul Județean Sălaj și cu Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău pentru un curs de formare în domeniul tehnicilor avansate de resuscitare.

Proiectul pilot include 24 de medici și asistenți medicali din SJU, fiind organizat după o metodologie standardizată și recunoscută la nivel european. Cursul a fost susținut de 14 cadre medicale de specialitate, formatori certificați ai Consiliului Național Român de Resuscitare (CNRR), agreat de către TenarisSilcotub care a finanțat integral această sesiune de formare-pilot, găzduită în TenarisUniversity.

Medicii și asistenții medicali au exersat în moduri practice cum să recunoască simptome de atac cerebral și de stop cardio-respirator și cum să intervină corect în asemenea situații, prin oferirea de suport vital avansat pentru salvarea vieții pacienților.

„După mai multe proiecte prin care TenarisSilcotub a investit în sistemul public de sănătate, de această dată putem vorbi în mod direct de un program care salvează vieți”, spune Codruța Hodrea, manager relații cu comunitatea al TenarisSilcotub.

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto.

Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina. Prin programele de dezvoltare socială, compania investește în educație, sănătate, cultură, protecția mediului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania va susține cinci liceeni antreprenori

Articolul următor

Turda înființează o nouă companie de transport local

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share