Eveniment IT&C Ultimele stiri

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a anunțat astăzi deschiderea sesiunii de înscriere a companiilor și proiectelor în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele opt premii ce vor fi acordate în cadrul Galei ANIS 2020. Aplicațiile se pot depune până pe 26 ianuarie 2020.

 

Gala ANIS, lansată în ianuarie 2015, este evenimentul anual prin care asociația recunoaște cele mai importante realizări din industria IT ale anului precedent. Competiția se adresează tuturor companiilor de software și servicii din România, chiar și celor care nu au calitatea de membru ANIS. O companie se poate înscrie la mai multe categorii, prin descărcarea formularului de înscriere disponibil pe pagina evenimentului Gala ANIS 2020 în dreptul fiecărei categorii, completarea și trimiterea acestuia la adresa awards@anis.ro.

„Gala Premiilor ANIS este un prilej bun de a celebra cele mai importante inițiative și proiecte derulate de firmele de IT din România. În fiecare an primim zeci de aplicații din partea unora dintre cele mai inovatoare companii, ceea ce întărește și mai mult ideea că țara noastră are oameni talentați și o industrie tech puternică. Așteptăm cu nerăbdare proiectele de anul acesta!”, a declarat Teodor Blidăruș, Președintele ANIS.

 

Categorii de premii și câștigătorii ediției precedente

La Gala ANIS 2020 vor fi acordate opt premii: Education Program of the Year, adjudecat la ediția precedentă de Google pentru proiectul Atelierul Digital, inițiativă care vine în sprijinul programatorilor prin înființarea de hub-uri IT în parteneriat cu universități tehnice din țară; CSR Program of the Year a fost desemnată inițiativa #cei1024, campanie prin care Zitec a reușit să adune peste 3.000 de voluntari care au donat mai mult de 1.400 de litri de sânge în numai doi ani de la lansare; premiul Startup of the Year a fost ridicat de Druid, un asistent virtual care utilizează algoritmi de Inteligență Artificială pentru a ajuta companiile în luarea deciziilor de business.

Câștigătorul R&D project of the Year a fost Fitbit ACE, un produs exclusiv pentru copii, care îi ajută pe cei mici să facă mai multă mișcare; Software Outsourcing Project of the Year a fost ridicat de Endava pentru proiectul BT Pay, o aplicație de tip portofel digital prin care clienții Băncii Transilvania pot face plăți contactless și transferuri de bani; Software Product of the Year a fost desemnat Analytics, dezvoltat de Adobe Systems România, soluție care ajută companiile să transforme volume mari de date despre clienți, colectate dintr-o varietate de surse, în acțiuni concrete pentru îmbunătățirea experienței consumatorilor.

Client of the Year a fost Carrefour.ro, portal dezvoltat de Tremend Software care înglobează atât pagina corporate, supermarketul online, brandul propriu de haine Tex și lumea-carrefour.ro, pagina de employer branding; trofeul Company of the Year a fost ridicat de Fitbit, una dintre cele mai mari companii producătoare de dispozitive purtabile, intrată pe piața din România în 2017, an în care a deschis și un centru de cercetare și dezvoltare în Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii.

 

Related posts

Dorel Goia, ales președinte al Consiliului de Administratie al TeraPlast

redactia

Clustere. Strategia Dunării. Bioeconomie

Transilvania Business

Investiţii de aproape 15 milioane de lei pentru amenajarea infrastructurii din Sânmartin

Stefana Muresan

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Traian Dan

Brandul de ciocolată belgiană Leonidas se extinde în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu

redactia

Tren metropolitan intre Baciu si Jucu

Stefana Muresan

Lacul Ursu din Sovata, redeschis pentru îmbăiere

Stefana Muresan

Chatbotul Victor va oferi suport clienților pentru amânarea ratelor bancare

Traian Dan

BearingPoint, creștere de două cifre

Ionut Oprea

Japonezii de la Roki, cu clienți precum General Motors, Nissan şi Mazda, deschid o fabrică la Arad

Stefana Muresan

Casa Darvas – La Roche va fi deschisă ca secție muzeală Art Nouveau în august

Traian Dan

Se reiau cursele TAROM pe ruta Tîrgu Mureș – București!

redactia

Topul celor mai doriţi angajatori din România: Oracle, Continental România, Microsoft, IBM, Amazon

Stefana Muresan

Cluj: Prima stradă din România cu sistem de depistare a autovehiculelor care trec pe roșu la semafor

redactia

Bostan Junior, oferte atractive de apartamente în Târgu-Mureș

redactia

Ciumbrud, satul din Alba în care se cultivă anual peste un milion de trandafiri

Stefana Muresan

Clujenii de la ACI mizează pe afaceri de 35,5 mil. euro

Stefana Muresan

TAROM, licitații publice pentru modernizarea sistemului IT – ”prima investiție de substanță din ultimii 10 ani”

Stefana Muresan

Corina Crețu dezbate viitorul politicii de coeziune la București în cadrul reuniunii Conferinței comisiilor de afaceri europene din parlamentele țărilor UE

redactia

Lansare Start-Up Nation 2018

redactia

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Stefana Muresan

Aproape 3,2 milioane de euro pentru aeroportul din Maramureș

redactia

Institutul Inimii din Cluj-Napoca își relocă arhiva de documente pentru reorganizarea activității în contextul pandemiei COVID-19

Ionel Albu

LeasingWEB: Avantajele unui serviciu de achiziționare în rate a unui website

Ionel Albu

Leave a Comment