Eveniment IT&C Ultimele stiri

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

- digital dream 1 1456676 960x720 - Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a anunțat astăzi deschiderea sesiunii de înscriere a companiilor și proiectelor în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele opt premii ce vor fi acordate în cadrul Galei ANIS 2020. Aplicațiile se pot depune până pe 26 ianuarie 2020.

 

Gala ANIS, lansată în ianuarie 2015, este evenimentul anual prin care asociația recunoaște cele mai importante realizări din industria IT ale anului precedent. Competiția se adresează tuturor companiilor de software și servicii din România, chiar și celor care nu au calitatea de membru ANIS. O companie se poate înscrie la mai multe categorii, prin descărcarea formularului de înscriere disponibil pe pagina evenimentului Gala ANIS 2020 în dreptul fiecărei categorii, completarea și trimiterea acestuia la adresa awards@anis.ro.

„Gala Premiilor ANIS este un prilej bun de a celebra cele mai importante inițiative și proiecte derulate de firmele de IT din România. În fiecare an primim zeci de aplicații din partea unora dintre cele mai inovatoare companii, ceea ce întărește și mai mult ideea că țara noastră are oameni talentați și o industrie tech puternică. Așteptăm cu nerăbdare proiectele de anul acesta!”, a declarat Teodor Blidăruș, Președintele ANIS.

 

Categorii de premii și câștigătorii ediției precedente

La Gala ANIS 2020 vor fi acordate opt premii: Education Program of the Year, adjudecat la ediția precedentă de Google pentru proiectul Atelierul Digital, inițiativă care vine în sprijinul programatorilor prin înființarea de hub-uri IT în parteneriat cu universități tehnice din țară; CSR Program of the Year a fost desemnată inițiativa #cei1024, campanie prin care Zitec a reușit să adune peste 3.000 de voluntari care au donat mai mult de 1.400 de litri de sânge în numai doi ani de la lansare; premiul Startup of the Year a fost ridicat de Druid, un asistent virtual care utilizează algoritmi de Inteligență Artificială pentru a ajuta companiile în luarea deciziilor de business.

Câștigătorul R&D project of the Year a fost Fitbit ACE, un produs exclusiv pentru copii, care îi ajută pe cei mici să facă mai multă mișcare; Software Outsourcing Project of the Year a fost ridicat de Endava pentru proiectul BT Pay, o aplicație de tip portofel digital prin care clienții Băncii Transilvania pot face plăți contactless și transferuri de bani; Software Product of the Year a fost desemnat Analytics, dezvoltat de Adobe Systems România, soluție care ajută companiile să transforme volume mari de date despre clienți, colectate dintr-o varietate de surse, în acțiuni concrete pentru îmbunătățirea experienței consumatorilor.

Client of the Year a fost Carrefour.ro, portal dezvoltat de Tremend Software care înglobează atât pagina corporate, supermarketul online, brandul propriu de haine Tex și lumea-carrefour.ro, pagina de employer branding; trofeul Company of the Year a fost ridicat de Fitbit, una dintre cele mai mari companii producătoare de dispozitive purtabile, intrată pe piața din România în 2017, an în care a deschis și un centru de cercetare și dezvoltare în Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii.

 

Related posts

„Via Transilvanica”, turism la pas prin judeţul Mureş

Stefana Muresan

Locuinte verzi și proprietăți ultra-premium, la târgul Imobiliarium

Stefana Muresan

Se deschide cea mai frumoasă autostradă din România

redactia

Astaldi, undă verde pentru construirea a opt kilometri din Autostrada Transilvania (Lot 2 Iernut – Chețani)

Stefana Muresan

Primul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Stefana Muresan

Peste 200 de participanti din 25 tari, la cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Business Diplomacy 2018 / Diplomacy360

redactia

Karpatia Horse Show 2016

Transilvania Business

IT Datagroup inchiriaza 1.200 de mp in Vox Technology Park Timisoara

Ionut Oprea

Fermierii campioni la porumb din județele Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Hunedoara

redactia

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

China-CEE Investment Cooperation Fund II anunţă prima închidere cu un capital atras de 800 milioane de dolari

Stefana Muresan

Dentons Europe SPARL, consultantul juridic selectat pentru IPO Hidroelectrica

Ligia Voro

Primăria Cluj-Napoca va accesa un credit de 400 de milioane de lei pentru susţinerea unor investiţii

Stefana Muresan

Profitul producătorului de elicoptere IAR Brașov a crescut cu 50% în primele 3 luni ale anului

Ion Surdu

Nu mai avem o țară low-cost și alte concluzii la forumul franco-român

Ligia Voro

Aeroportul Timișoara, aplicație online utilă informării în timp real a pasagerilor

redactia

ING devine partenerul principal al GoTech World

Ligia Voro

B. Braun începe lucrările la cea mai mare investiție greenfield a grupului din România, în Timiș. Investiția totală este de 120 de milioane de euro și va genera 250 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Antreprenorii maramureșeni, descinderi în serie la spitale

Nora Dumitrescu

Operații pe inimă decontate de CAS, la Polisano Sibiu

Stefana Muresan

Hotelul de Gheaţă atrage mii de turiști în fiecare iarnă

Stefana Muresan

Green Light Given for Office Park 4

Ionut Oprea

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

Lucrările la sectorul 2 al DN 76 Oradea – Deva, executate în proporție de 55%

Traian Dan

Leave a Comment