Eveniment IT&C Ultimele stiri

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a anunțat astăzi deschiderea sesiunii de înscriere a companiilor și proiectelor în cursa pentru câștigarea unuia dintre cele opt premii ce vor fi acordate în cadrul Galei ANIS 2020. Aplicațiile se pot depune până pe 26 ianuarie 2020.

 

Gala ANIS, lansată în ianuarie 2015, este evenimentul anual prin care asociația recunoaște cele mai importante realizări din industria IT ale anului precedent. Competiția se adresează tuturor companiilor de software și servicii din România, chiar și celor care nu au calitatea de membru ANIS. O companie se poate înscrie la mai multe categorii, prin descărcarea formularului de înscriere disponibil pe pagina evenimentului Gala ANIS 2020 în dreptul fiecărei categorii, completarea și trimiterea acestuia la adresa awards@anis.ro.

„Gala Premiilor ANIS este un prilej bun de a celebra cele mai importante inițiative și proiecte derulate de firmele de IT din România. În fiecare an primim zeci de aplicații din partea unora dintre cele mai inovatoare companii, ceea ce întărește și mai mult ideea că țara noastră are oameni talentați și o industrie tech puternică. Așteptăm cu nerăbdare proiectele de anul acesta!”, a declarat Teodor Blidăruș, Președintele ANIS.

 

Categorii de premii și câștigătorii ediției precedente

La Gala ANIS 2020 vor fi acordate opt premii: Education Program of the Year, adjudecat la ediția precedentă de Google pentru proiectul Atelierul Digital, inițiativă care vine în sprijinul programatorilor prin înființarea de hub-uri IT în parteneriat cu universități tehnice din țară; CSR Program of the Year a fost desemnată inițiativa #cei1024, campanie prin care Zitec a reușit să adune peste 3.000 de voluntari care au donat mai mult de 1.400 de litri de sânge în numai doi ani de la lansare; premiul Startup of the Year a fost ridicat de Druid, un asistent virtual care utilizează algoritmi de Inteligență Artificială pentru a ajuta companiile în luarea deciziilor de business.

Câștigătorul R&D project of the Year a fost Fitbit ACE, un produs exclusiv pentru copii, care îi ajută pe cei mici să facă mai multă mișcare; Software Outsourcing Project of the Year a fost ridicat de Endava pentru proiectul BT Pay, o aplicație de tip portofel digital prin care clienții Băncii Transilvania pot face plăți contactless și transferuri de bani; Software Product of the Year a fost desemnat Analytics, dezvoltat de Adobe Systems România, soluție care ajută companiile să transforme volume mari de date despre clienți, colectate dintr-o varietate de surse, în acțiuni concrete pentru îmbunătățirea experienței consumatorilor.

Client of the Year a fost Carrefour.ro, portal dezvoltat de Tremend Software care înglobează atât pagina corporate, supermarketul online, brandul propriu de haine Tex și lumea-carrefour.ro, pagina de employer branding; trofeul Company of the Year a fost ridicat de Fitbit, una dintre cele mai mari companii producătoare de dispozitive purtabile, intrată pe piața din România în 2017, an în care a deschis și un centru de cercetare și dezvoltare în Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii.

 

Related posts

Credit de dezvoltare pentru fermieri, impozit zero pe terenurile lucrate și 264 mil. de euro pentru revitalizarea liceelor agricole

Stefana Muresan

APIA Bihor eliberează adeverințe fermierilor pentru accesarea de credite

Traian Dan

Leul, minim istoric în raport cu euro. Ministrul de Finanţe spune că situaţia bugetului este mai gravă decât cele mai pesimiste aşteptări

Papuc Irina

SPV se digitalizează prin două proiecte de 9 milioane de euro cu finanțare UE

Traian Dan

Doi clujeni produc mezeluri vegetale și le exportă în Europa

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca, gazda celei de 15-a Conferințe Internaționale de Trichineloză

Ligia Voro

Urbano Cluj Vest, o investiție de 14 milioane de Euro

Papuc Irina

Deloitte România și Reff & Asociații au asistat Haier Tech în proiectul de construire a unei fabrici de electrocasnice

Papuc Irina

Un weekend plin de filme bune la cea de-a treia ediție a Festivalului TIFF Oradea

Traian Dan

Wielpütz Automotive, furnizor pentru pentru Daimler, Volkswagen, BMW sau Ford, a început construcția fabricii de la Craiova. Investiție de 10 mil. euro și 300 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Reabilitarea Casei Tineretului din Baia Mare, depusă la Compania de Investiții

Nora Dumitrescu

ADR Centru: Contracte de 200% la reabilitarea infrastructurii si 120% la patrimoniu

Stefana Muresan

BEI acordă Transgaz un credit de 50 de mil. de euro pentru BRUA

Stefana Muresan

World Credit Congress & Exhibition, eveniment dedicat managementului riscului de credit

Întâlnire de lucru româno-maghiară cu privire la interconecatrea M4 cu A3

Traian Dan

Ajutor de stat pentru construirea de grădiniţe cu profil sportiv, buget de 500 mil. euro

redactia

ADR Vest organizează un eveniment dedicat firmelor de construcții

redactia

DRAGON’S NEST, CEA MAI MARE SCENĂ DIN ROMÂNIA, 100 DE METRI LĂȚIME ȘI PESTE 35 DE METRI ÎNĂLȚIME!

Raluca Ursu

Moment aniversar pentru Asociația OncoHelp, care împlinește 15 ani de existență

Nicolae Pop

Societățile de distribuție a energiei electrice din Ardeal vor fuziona

Nora Dumitrescu

Romgaz rămâne jucător activ pe piaţa de furnizare în contextul liberalizării pieței

Ligia Voro

Aplicație care scapă clienții de spălatul rufelor, lansată în București: investiția inițială – 300.000 euro

Papuc Irina

Bucharest Tech Week a conectat 23.615 pasionați și profesioniști cu soluții inovatoare și trenduri business avangardiste

Stefana Muresan

RADET este oficial în faliment. Ce urmează

Papuc Irina

Leave a Comment