Alba Analize Arad Comunitate Timiș Ultimele stiri

Părinții din Cluj își fac cumpărăturile în spațiul virtual

Cumpărătorii de articole pentru copii din Cluj-Napoca se află în topul național al acestui tip de shopping pe internet.

Părinții au comandat cel mai frecvent de pe internet, pentru copiii lor, triciclete (13,08%), cărucioare (11,22%), biciclete (10,87%) și scaune auto (8,70%), se arată într-un nou studiu realizat de magazinul online pentru copii BeKid.ro. Scutecele, trambulinele, toboganele, jucăriile, costumele pentru serbare și spațiile de joacă sunt și ele la mare căutare de către părinți.

“Observăm de la an la an că românii sunt tot mai încrezători în tranzacțiile pe care le fac online, pentru cumpărarea produselor, iar dintre cei mai încrezători sunt părinții. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să claseze România printre țările cu cele mai sigure tranzacții online din Uniunea Europeană”, declară Iulian Ghişoiu, general manager al BeKid.

Cei mai mulți cumpărători online în materie de articole pentru copii sunt din București, Ilfov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, Arad, Suceava, Craiova și Alba Iulia, iar valoarea medie a unei comenzi este de 318 lei.

Metoda de plată utilizată de majoritatea (79,86%) cumpărătorilor online este cea clasică, prin plată ramburs la livrare, doar 14,20% fac plata cu cardul. 4,03% achită contravaloarea produselor comandate în rate, 1.41% prin ordin de plată, iar 0,5% dintre comenzi sunt achitate prin moneda virtuală Bitcoin.

BeKid.ro a fost primul magazin online din România din nișa sa care a implementat plata prin Bitcoin și Ethereum, a doua monedă digitală folosită la nivel mondial.

Related posts

Jeffrey Sachs, cel mai bun profesor de economie din lume, laudă direcțiile de dezvoltare ale Clujului

Stefana Muresan

Dacia, creştere de 7% a autovehiculelor vândute anul trecut. Cea mai bună performanţă comercială din istoria sa

redactia

TAROM, aeronavă destinată segmentului ultra-premium

Stefana Muresan

Leave a Comment