Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Părinții din Cluj își fac cumpărăturile în spațiul virtual

Cumpărătorii de articole pentru copii din Cluj-Napoca se află în topul național al acestui tip de shopping pe internet.

Părinții au comandat cel mai frecvent de pe internet, pentru copiii lor, triciclete (13,08%), cărucioare (11,22%), biciclete (10,87%) și scaune auto (8,70%), se arată într-un nou studiu realizat de magazinul online pentru copii BeKid.ro. Scutecele, trambulinele, toboganele, jucăriile, costumele pentru serbare și spațiile de joacă sunt și ele la mare căutare de către părinți.

“Observăm de la an la an că românii sunt tot mai încrezători în tranzacțiile pe care le fac online, pentru cumpărarea produselor, iar dintre cei mai încrezători sunt părinții. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să claseze România printre țările cu cele mai sigure tranzacții online din Uniunea Europeană”, declară Iulian Ghişoiu, general manager al BeKid.

Cei mai mulți cumpărători online în materie de articole pentru copii sunt din București, Ilfov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, Arad, Suceava, Craiova și Alba Iulia, iar valoarea medie a unei comenzi este de 318 lei.

Metoda de plată utilizată de majoritatea (79,86%) cumpărătorilor online este cea clasică, prin plată ramburs la livrare, doar 14,20% fac plata cu cardul. 4,03% achită contravaloarea produselor comandate în rate, 1.41% prin ordin de plată, iar 0,5% dintre comenzi sunt achitate prin moneda virtuală Bitcoin.

BeKid.ro a fost primul magazin online din România din nișa sa care a implementat plata prin Bitcoin și Ethereum, a doua monedă digitală folosită la nivel mondial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetul Maramureșului scade cu 30%. Se taie din investițiile publice

Articolul următor

Romsilva a preluat în pază peste 120.000 ha de păduri private

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share