Auto București CSR Industrie Slider

Final de an sub semnul voluntariatului și al faptelor bune la Groupe Renault România

  • Fundatia Groupe Renault Romania, în parteneriat cu Automobile Dacia, a donat asociației MagiCAMP un vehicul utilitar Renault Trafic.
  • Melania Medeleanu, fondator și presedinte MagiCAMP, a prefațat inițiativele angajaților Grupului și a faptelor bune din săptămâna Zile cu Magie, în cadrul unei conferințe intitulată „Magic is something we make”.
  • Târgul de Bunătate și Bunătăți a strâns angajați din București, Mioveni, Oarja și Titu care s-au întrecut cu măiestrie în preparate și produse home made. Donațiile pentru acestea au fost direcționate către asociația MagiCAMP.
  • 330 de copii cu dificultăți materiale au scris scrisori lui Moș Crăciun, iar acestea au ajuns în cutiile poștale ale Renault Bucharest Connected și Centrul Tehnic Titu, prin intermediul asociației Salvati Copiii. Portbagajele vehiculelor Renault și Dacia s-au umplut de cadourile visate de copii și au fost, ulterior, transportate către școli din București și Dâmbovița.
  • 500 de copii ai angajaților s-au bucurat de o zi la locul de muncă al părinților, vizitând sediul și participând la o diversitate de activități cu caracter recreativ și educațional.

Luna decembrie a adus bucurie nu doar celor peste 18 000 de angajați ai Groupe Renault România și copiilor acestora, ci, mai ales, copiilor cu afecțiuni oncologice, aflați în dificultate sau fără posibilități materiale. În săptămâna, intitulată sugestiv,  Zile cu Magie, echipele care contribuie la succesul unei game de vehicule – ambasador al României, Global Access –  s-au sensibilizat și mobilizat într-o amplă campanie de voluntariat și fapte bune. Zile cu Magie a stat sub semnul generozității și al responsabilității față de comunitățile unde Grupul e prezent.

„La întâlnirea cu prietenii de la Groupe Renault m-am temut din nou de lacrimi. Din orice perspectivă aș spune povestea MagiCAMP, ea are pe alocuri tușe extrem de emoționante și, ori de câte ori văd oameni plângând în sală, mă tem că vor pleca înstristați. La finalul conferinței, o tânără a venit la mine și mi-a spus: MagiCAMP e speranță și poveștile tale m-au făcut să simt că și eu pot fi o părticică din speranță. Mulțumesc, Renault, pentru susținere! Și mulțumesc fiecărui om din sală care a vrut să afle mai multe despre noi”, a declarat Melania Medeleanu.

Conferința « Magic is something we make” a fost difuzată live streaming din Renault Bucharest Connected, dând astfel posibilitatea participanților din Mioveni și Titu să interacționeze.  

Transportul copiilor cu afecțiuni oncologice în Renault Trafic

Copiii cu afecțiuni oncologice aflați în tabăra MagiCAMP (județul Dâmbovița, Brănești) pot fi transportați către spital și acasă în Renault Trafic, donat de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. Din 2014, asociația MagiCAMP, prin taberele pe care le organizează, și-a propus un singur lucru: să îi bucure pe copiii cărora cancerul le-a furat copilăria.

Târgul care dă speranță copiilor la o viață sănătoasă

De la an la an, compania organizează târguri caritabile, fondurile strânse fiind direcționate către cauze sociale care tin de sănătatea populației. O diversitate de preparate și produse home made au trecut prin mâinile harnice ale angajaților din Renault Bucharest Connected, de pe platforma industrială de la Mioveni, de la Centrul de Piese de Schimb Oarja și de la Centrul Tehnic Titu. Fondurile strânse au mers către asociația MagiCAMP.

Ziua Porților Deschise pentru Copii (3+) în Renault Bucharest Connected și la Centrul Tehnic Titu

Cele 2 Atrium-uri, Amfiteatrul, Imaginarium-ul și Creative Lab din Renault Bucharest Connected s-au transformat pentru o zi în spații de colorat, lectură, programare creativă, printare RD și demonstrații cu roboți. Aceeași atmosferă a fost creată și la Centrul Tehnic Titu, unde, în plus, copiii au explorat pistele de încercări. Cei 500 de copii, însoțiți de părinții lor și de voluntari, au luat parte la ateliere tematice și au cântat colinde de sezon, sub bagheta dirijorală a unui grup de angajați, pasionați de muzică și instrumente muzicale.

Portbagajul cu Daruri

330 de angajați din Renault Bucharest Connected și Centrul Tehnic Titu au vorbit cu  Moș Crăciun și au îndeplinit dorințele copiilor de la Colegiul Național Cantacuzino din Târgoviște, Școala nr 1 Sfinții Voievozi, Școala 181 și Școala 127 din București. Copiii provin din familii cu dificultăți și au scris Moșului scrisori pe care le-au trimis cu ajutorul Asociației  Salvați Copiii.

Related posts

Ștefan-Radu Oprea: Michelin – investiții de aproape 600 de milioane de euro și 4.600 de angajați

Stefana Muresan

Golful românesc, în căutarea timpului pierdut

Ligia Voro

Industria textilă la nivel mondial, o afacere de 154 de miliarde de euro în 2019. Cine sunt cei mai mari importatori și exportatori de haine din lume

Papuc Irina

Diplomacy360 International Conference 2019

Ligia Voro

PRIMER: Peste 95% din medicamentele care costa sub 25 lei, folosite de peste 8 milioane de pacienti, sunt fabricate in tara

redactia

Manageri. Fermieri versus IT și Automotive

Ligia Voro

Parcul industrial Câmpia Turzii, investitii de peste 5 milioane de euro

Stefana Muresan

Noile construcții din sănătate prezentate la Building Health 2019, ediția a 5-a

Nicolae Pop

Schmidt Premium Cars, premiată în cadrul Rolls-Royce Motor Cars Global Dealer Awards

Stefana Muresan

Timișoara: Contract cu finanţare europeană de 30 mil. euro pentru retehnologizarea Colterm

Stefana Muresan

Primăria Iași, contract de peste 38 mil. euro. Invitație lansată producătorilor europeni de tramvaie, inclusiv Astra Vagoane Călători

redactia

Spaces închiriază 3.000 mp în Unirii View

Stefana Muresan

“Personalurile” arată jalnic din cauza subfinanțării

redactia

Medicii din România vor beneficia de terapia cu plasmă convalescentă pentru a preveni infectarea cu Covid-19. Primele aparate de plasmafereză vor fi instalate mâine la Iași și București

Papuc Irina

Firma Techtex din județul Bihor, produce 150.000 de măști acreditate pe zi

Traian Dan

Globalworth, the largest corporate bond issue in the history of the Bucharest Stock Exchange

Ionut Oprea

Legea Uber a fost transmisă pentru promulgare, cu amendamentele deputaților

Papuc Irina

Fabrica de Lapte Brașov și-a majorat afacerile de 12 ori în zece ani

Stefana Muresan

Competitive intelligence sau diferența dintre ceea ce nu știm și ceea ce credem că știm (I)

Ligia Voro

Grupul Preh, reprezentanţă la Iași

Stefana Muresan

Cel mai puternic motor Dacia din istorie, dezvoltat împreună cu Mercedes, disponibil din februarie

redactia

Dunwell: Un nou record pe piața imobiliară

Stefana Muresan

Via Transilvanica – Drumul care unește românii, omologat oficial ca traseu turistic pe teritoriul judeţului Bistriţa-Năsăud

redactia

Asahi vizează extinderea brandurilor premium locale pe pieţele internaţionale

Stefana Muresan

Leave a Comment