Auto București CSR Industrie Slider

Final de an sub semnul voluntariatului și al faptelor bune la Groupe Renault România

  • Fundatia Groupe Renault Romania, în parteneriat cu Automobile Dacia, a donat asociației MagiCAMP un vehicul utilitar Renault Trafic.
  • Melania Medeleanu, fondator și presedinte MagiCAMP, a prefațat inițiativele angajaților Grupului și a faptelor bune din săptămâna Zile cu Magie, în cadrul unei conferințe intitulată „Magic is something we make”.
  • Târgul de Bunătate și Bunătăți a strâns angajați din București, Mioveni, Oarja și Titu care s-au întrecut cu măiestrie în preparate și produse home made. Donațiile pentru acestea au fost direcționate către asociația MagiCAMP.
  • 330 de copii cu dificultăți materiale au scris scrisori lui Moș Crăciun, iar acestea au ajuns în cutiile poștale ale Renault Bucharest Connected și Centrul Tehnic Titu, prin intermediul asociației Salvati Copiii. Portbagajele vehiculelor Renault și Dacia s-au umplut de cadourile visate de copii și au fost, ulterior, transportate către școli din București și Dâmbovița.
  • 500 de copii ai angajaților s-au bucurat de o zi la locul de muncă al părinților, vizitând sediul și participând la o diversitate de activități cu caracter recreativ și educațional.

Luna decembrie a adus bucurie nu doar celor peste 18 000 de angajați ai Groupe Renault România și copiilor acestora, ci, mai ales, copiilor cu afecțiuni oncologice, aflați în dificultate sau fără posibilități materiale. În săptămâna, intitulată sugestiv,  Zile cu Magie, echipele care contribuie la succesul unei game de vehicule – ambasador al României, Global Access –  s-au sensibilizat și mobilizat într-o amplă campanie de voluntariat și fapte bune. Zile cu Magie a stat sub semnul generozității și al responsabilității față de comunitățile unde Grupul e prezent.

„La întâlnirea cu prietenii de la Groupe Renault m-am temut din nou de lacrimi. Din orice perspectivă aș spune povestea MagiCAMP, ea are pe alocuri tușe extrem de emoționante și, ori de câte ori văd oameni plângând în sală, mă tem că vor pleca înstristați. La finalul conferinței, o tânără a venit la mine și mi-a spus: MagiCAMP e speranță și poveștile tale m-au făcut să simt că și eu pot fi o părticică din speranță. Mulțumesc, Renault, pentru susținere! Și mulțumesc fiecărui om din sală care a vrut să afle mai multe despre noi”, a declarat Melania Medeleanu.

Conferința « Magic is something we make” a fost difuzată live streaming din Renault Bucharest Connected, dând astfel posibilitatea participanților din Mioveni și Titu să interacționeze.  

Transportul copiilor cu afecțiuni oncologice în Renault Trafic

Copiii cu afecțiuni oncologice aflați în tabăra MagiCAMP (județul Dâmbovița, Brănești) pot fi transportați către spital și acasă în Renault Trafic, donat de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. Din 2014, asociația MagiCAMP, prin taberele pe care le organizează, și-a propus un singur lucru: să îi bucure pe copiii cărora cancerul le-a furat copilăria.

Târgul care dă speranță copiilor la o viață sănătoasă

De la an la an, compania organizează târguri caritabile, fondurile strânse fiind direcționate către cauze sociale care tin de sănătatea populației. O diversitate de preparate și produse home made au trecut prin mâinile harnice ale angajaților din Renault Bucharest Connected, de pe platforma industrială de la Mioveni, de la Centrul de Piese de Schimb Oarja și de la Centrul Tehnic Titu. Fondurile strânse au mers către asociația MagiCAMP.

Ziua Porților Deschise pentru Copii (3+) în Renault Bucharest Connected și la Centrul Tehnic Titu

Cele 2 Atrium-uri, Amfiteatrul, Imaginarium-ul și Creative Lab din Renault Bucharest Connected s-au transformat pentru o zi în spații de colorat, lectură, programare creativă, printare RD și demonstrații cu roboți. Aceeași atmosferă a fost creată și la Centrul Tehnic Titu, unde, în plus, copiii au explorat pistele de încercări. Cei 500 de copii, însoțiți de părinții lor și de voluntari, au luat parte la ateliere tematice și au cântat colinde de sezon, sub bagheta dirijorală a unui grup de angajați, pasionați de muzică și instrumente muzicale.

Portbagajul cu Daruri

330 de angajați din Renault Bucharest Connected și Centrul Tehnic Titu au vorbit cu  Moș Crăciun și au îndeplinit dorințele copiilor de la Colegiul Național Cantacuzino din Târgoviște, Școala nr 1 Sfinții Voievozi, Școala 181 și Școala 127 din București. Copiii provin din familii cu dificultăți și au scris Moșului scrisori pe care le-au trimis cu ajutorul Asociației  Salvați Copiii.

Related posts

Cupru Min SA Abrud vinde 80.000 de tone de concentrat de cupru, contract de peste 60 de milioane de euro

Stefana Muresan

Aeroporturile din Iași, Oradea și București – cea mai rapidă creștere din Europa

Stefana Muresan

Cel mai mare parc etnografic din România se extinde la 42 hectare. Investiție de 10 milioane euro

Stefana Muresan

Audi și E.ON au pus în funcțiune cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperiș din Europa

Traian Dan

TAROM: Consiliul de Administrație a desemnat un alt director general pentru un mandat de 4 luni

Papuc Irina

Digitalizarea şi informatizare la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Traian Dan

Adrian Volintiru a câștigat selecția pentru funcția de director general al ROMGAZ

redactia

România vrea să cumpere de la americani elicoptere de atac pentru Armată, dar care să fie produse în ţară

Stefana Muresan

Trei porţiuni din autostrada Transilvania, termen de depunere a ofertelor în luna mai

Stefana Muresan

Brașov: Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, discuții cu studenții și cu oameni de afaceri locali

Stefana Muresan

UBB, prezentă din nou în clasamentele internaționale

Stefana Muresan

Techtex va produce măști cu filtru de protecție lângă Baia Mare

Nora Dumitrescu

Modernizări finalizate la Maternitatea Oradea

Traian Dan

Who will represent Romania at Expo Real 2017?

Ionut Oprea

ROMGAZ, posibilități de colaborare pe proiectele TANAP și TAP

redactia

Cushman & Wakefield Echinox: Dana Sava se alatura departamentului Capital Markets

Ionut Oprea

Investiţie în laparoscoape performante la SCJU Târgu Mureș

Ligia Voro

Investiție japoneză la Arad

Stefana Muresan

Prime Telecom sprijină companiile din industriile educaționale, artistice și sportive cu resurse gratuite de cloud

Ligia Voro

Crescătorii de porcine și păsări pot accesa credite cu adeverințe de la APIA

Traian Dan

Profitul OMV Petrom aproape s-a triplat

Stefana Muresan

Companiile au la dispoziție anunțuri gratuite de angajare pe platforma eJobs

Traian Dan

Belgienii de la VCST Automotive Production Alba, cifră de afaceri de 13,2 mil. euro în S1

Stefana Muresan

Ioan Tecar a renunțat la Pehart Tec ”pentru câteva zeci bune de milioane de euro”

Stefana Muresan

Leave a Comment