Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrele comerciale şi supermarketurile timişorene s-au conformat: nu mai blochează roţile maşinilor în parcări

Nu se va mai aplica procedura de blocare a roţilor autovehiculelor parcate în spaţiile amenajate de centrele comerciale de pe raza Timişoarei. Acesta este anunţul Comisiei de Circulaţie din cadrul instituţiei, în urma somaţiilor trimise pe adresa respectivelor societăţi comerciale, în urma mai multor scandaluri în care au fost implicaţi şoferii din acest motiv.

„În urma somaţiei şi discuţiilor purtate cu reprezentanţii centrelor comerciale s-a renunţat la practicarea blocării roţilor autovehiculelor în parcările acestora”, a anunţat Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Timişoara. Anunţul vine în contextul n care la începutul lunii decembrie, respectiva comisie a făcut o somaţie publică către centrele comerciale şi supermarketurile din oraş, prin care li se cerea să renunţe la practicile considerate ilegale, de blocare a roţilor autovehiculelor a căror conducători parchează în parcările fără acces controlat ale acestora. Conform comisiei, aceste parcări sunt considerate publice şi se supun reglementărilor Codului Rutier.

Somaţia vine după ce mai mulţi şoferi s-au trezit cu roţile blocate ca urmare a deciziei respectivelor centre comerciale de a limita durata de parcare a vehiculelor. Un număr mare de cetăţeni s-au trezit cu maşinile blocate, după ce le-au lăsat în aceste parcări. Ei erau nevoiţi să plătească o anumită taxă pentru a scăpa de mijloacele de blocare puse de unele firme de pază pe roţile maşinilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A fost deschisă oficial circulaţia autovehiculelor pe lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva, dar în regim de drum naţional

Articolul următor

Lenjeria Jolidon, premiată la Gala Elle Style

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share