Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lenjeria Jolidon, premiată la Gala Elle Style

Producătorul de lenjerie intimă Jolidon Cluj a câştigat titlul de Best Romanian Brand la gala Elle Style Awards.

“Mulţumim redacţiei Elle pentru nominalizare şi celor care ne-au votat, pentru încrederea şi susţinerea acordată brandului nostru. Felicitări organizatorilor pentru acest eveniment spectaculos şi fiecărei persoane din marea familie Jolidon, care a contribuit de-a lungul timpului la succesul şi consolidarea brandului”, a transmis conducerea Jolidon.

Jolidon Export Import (JEI) a dat în funcțiune în acest final de an un magazin în complexul comercial AFI Cotroceni din București, pe culoarul Las Ramblas, și a redeschis magazinul din Iulius Mall Cluj, în zona parterului, la intrarea din parcarea subterană din zona Auchan.

Societatea se inspiră din cele mai noi tendințe sugerate de cele mai importante birouri de stil din Europa și integrează în piesele de lenjerie cristale Swarovski, aplicate manual. Printre furnizorii săi se numără Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive.

Colecțiile de lenjerie intimă și costume de baie sunt create și produse în fabrica de la Cluj-Napoca. Produsele Jolidon sunt exportate în Europa, în SUA, Canada, Asia, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite. Anul trecut compania a înregistrat afaceri de 59 de milioane de lei și o pierdere de 7,4 milioane, având 708 angajați.

Acționar unic al societății clujene este omul de afaceri Gabriel Cîrlig. O altă firmă din grup, Jolidon International, cu 215 angajați, controlată integral de Ioan Fodor, a avut afaceri de 16 milioane de lei și un profit net de 0,4 milioane. Principalii competitori la nivel național sunt Formens (3,6% din piață), Alison Hayes (2,3%), Aries Textile (1,9%), Pandora Prod (1,8%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrele comerciale şi supermarketurile timişorene s-au conformat: nu mai blochează roţile maşinilor în parcări

Articolul următor

Societatea de distribuţie a energiei electrice aparţinând ENEL pregăteşte investiţii de 124 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share