Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost deschisă oficial circulaţia autovehiculelor pe lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva, dar în regim de drum naţional

Mult aşteptata deschidere a lotului 3 din Lugoj – Deva a avut loc luni, 23 decemrbie, la orele prânzului, dar acesta a fost deschis circulaţiei în regim de drum naţional, a anunţat Horaţiu Simion, noul director cu delegaţie al Direcţiei de Dumuri şi Poduri Timişoara. În continuare se vor aplica restricţii drastice de circulaţie, este vorba de viteza limitată la 80 de kilometri pe oră, chiar la 60 în trei zone, respectiv doar pentru vehicule cu masa totală de 7,5 tone.

Liber pe lotul 3! De luni la prânz, maşinile mici pot intra pe acest tronson, evitând deplasarea dificilă de pe drumul naţional dintre Lugoj şi Deva, între nodurile de la Holdea şi Ilia.

„Acest drum prezintă siguranţă, în condiţii de drum naţional cu patru benzi de circulaţie, pentru că astăzi deschidem acest drum în condiţii de drum naţional. O facem în condiţii de viteză de 80 de kilometri pe oră, mai puţin pe trei lucrări de artă, care urmează să fie supravegheate în continuare, unde viteza urmează să fie de 60 de kilometri pe oră. Numai pentru vehiculele a căror masă totală urmează să fie de până la 7,5 tone. Cele trei lucrări de artă amintite sunt în supraveghere, pentru a se vedea cum se comportă sub trafic, iar pentru a vedea acest lucru viteza este redusă, conform constatărilor expertizei, la 60 de kilometri pe oră. Se vor face lucrările de reparaţii moenţionate de expertiză, tot sectorul de autostradă este într-o monitorizare, depinde de monitorizare”, a declarat Simion, la deschiderea traficului.

Deocamdată nu se ştie cât va dura această supraveghere, de asemenea, de impunerea restricţiei de greutate a vehiculelor se va ocupa Poliţia Autostrăzi

„Discutăm de un drum naţional deschis pentru circulaţie. Depinde de comportarea în trafic a acestui sector. Noi punem tablă (n.r. cu restricţia de greutate), despre respectare există o altă autoritate care se ocupă, adică Poliţia Autostrăzi”, a mai subliniat Simion.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prival va strânge deșeurile din Turda cu autospeciale Ford

Articolul următor

Centrele comerciale şi supermarketurile timişorene s-au conformat: nu mai blochează roţile maşinilor în parcări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share