Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transportul metropolitan din Brașov se extinde în alte patru localități

FOTO https://brasovtourism.app

Transportul metropolitan din Brașov se extinde în alte patru localități: Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer. Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, a avut, luni, o întâlnire cu reprezentanții autorităților publice locale din aceste localități pentru a discuta ultimele detalii cu privire la extinderea transportului metropolitan.

Potrivit lui Scripcaru, extinderea transportului în zona metropolitană face parte din Planul Brașovului de mobilitate urbană durabilă. „Am fixat toate detaliile, inclusiv cele financiare, astfel că din această seară, începând cu ora 18.00, operatorul de transport RAT BV va începe primele curse spre aceste localități, care se adaugă celorlalte patru localități unde deja RAT BV asigură acest tip de transport: Cristian, Ghimbav, Sânpetru și Bod. Extinderea transportului în zona metropolitană face parte din Planul nostru de mobilitate urbană durabilă. Trebuie să fim conștienți că cea mai mare parte a persoanelor active din aceste localități vin la Brașov, fie pentru a muncii, fie pentru a își aduce copii la grădiniță sau școală. Mulți dintre aceștia utilizează autoturismul propriu, ceea ce crează o presiune și mai mare în ceea ce înseamnă circulația în interiorul orașului și implicit, creșterea poluării”, a explicat primarul municipiului Brașov.

De menționat că pentru toate cele patru noi trasee se pot achiziționa călătorii și prin aplicația 24 Pay. Bilete de hârtie se vor putea procura și de la șoferii acestor linii, iar tariful este de 5 lei pentru cursele Brașov-Râșnov și Brașov-Codlea Nord, respectiv 6 lei pentru Brașov-Feldioara și Brașov-Prejmer.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul ar putea asigura parcări gratuite pentru mașinile electrice

Articolul următor

Vinurile de Carastelec, promovate de un restaurant Michelin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share