Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două spitale vor fi modernizate cu aproape 10 milioane de lei de la Hidroelectrica

Foto Wikipedia

Spitalele “Colţea” (foto) şi “Bagdasar Arseni” vor fi modernizate cu aparatură în valoare de peste 9,6 milioane de lei, bani oferiți de Hidroelectrica. Decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor companiei. Investiția va fi realizată de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, acționar majoritar al Hidroelectrica.

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a afirmat, în cursul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Hidroelectrica că exemplul companiei poate fi urmat și de alte societăți. „Încurajăm acţiunile din domeniul sănătăţii publice, prin alocarea sumelor care să fie folosite pentru modernizarea spitalelor de stat din România. Totodată, încurajăm implicarea în proiecte în domeniul educaţiei, dar şi stimularea proiectelor culturale şi sportive care contribuie la sporirea notorietăţii naţionale şi a imaginii de ţară. Ne dorim ca exemplul pe care îl dăm astăzi la Hidroelectrica să fie urmat de cât mai multe societăţi care lucrează în România, indiferent de structura de capital a acestora – public sau privat, sau de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea”, a spus ministrul, citat de bursa.ro.

Astfel, Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni” va primi 4,5 milioane lei pentru extinderea şi modernizarea infrastructurii, iar Spitalul “Clinic Colţea” – 5,1 milioane de lei, pentru achiziţionarea echipamentului de imagistică medicală şi pentru amenajarea spaţiului în care aparatul va fi instalat.

Potrivit unui comunicat de presă, cele 9,6 milioane de lei fac parte din planul de susţinere a proiectelor de responsabilitate socială din domeniul sănătăţii, în care Hidroelectrica a mai investit 100 de mii de euro, în urma deciziei Ministerului, în calitate de acţionar majoritar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mega Image și-a deschis supermarket în Green Residence

Articolul următor
Turnul Sfatului

„Plătește pentru cât arunci”. Cum se modifică sistemul de colectare selectivă a deșeurilor în Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share