Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucrările de construcții în România – cea mai mare creștere din UE

România, Ungaria şi Bulgaria au înregistrat cea mai mare creştere a lucrărilor de construcţii din UE, în octombrie, comparativ cu perioada similară din 2018, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistică (Eurostat), transmite Agerpres.ro.

Lucrările de construcţii au scăzut cu 0,2% în UE şi au crescut 0,3% în zona euro în octombrie, comparativ cu perioada similară din 2018. Cel mai semnificativ avans a fost raportat în România (24,6%), Ungaria (20,5%) şi Bulgaria (3,1%), cele mai semnificative scăderi fiind în Polonia (minus 4,1%), Slovenia (minus 4%), Belgia şi Marea Britanie (ambele cu minus 2,6%).

În octombrie, comparativ luna precedentă, lucrările de construcţii au scăzut cu 1% în zona euro şi cu 1,2% în Uniunea Europeană.

Cel mai semnificativ declin al lucrărilor de construcţii s-a înregistrat în Polonia (minus 5,7%), România (minus 3,4%) şi Germania (minus 2,8), cel mai semnificativ avans fiind raportat în Slovenia (5,1%), Suedia (4,1%) şi Ungaria (3,2%), mai scrie sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Reprezentanții industriei turismului cer Guvernului sprijin pentru activitatea de incoming și construirea de noi hoteluri

Articolul următor

ATENOR announces the obtaining of the Building Permit for @EXPO project

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share