Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Informaticienii de la Endava au renovat o clinică de pediatrie

Angajații companiei de tehnologia informației Endava au susținut lucrările de renovare a Clinicii de Pediatrie nr. 2 din Cluj-Napoca.

“Ca urmare a parteneriatului nostru cu United Way România, voluntarii veseli din echipa noastră și-au înfășurat mânecile și au așternut noi straturi de vopsea pentru ca acei copiii să poată beneficia de zonele renovate”, a relatat conducerea Endava România.

Endava, grup de servicii IT cu 4.000 de angajați, dintre care jumătate la Cluj, a anunțat anul trecut fuziunea cu Velocity Partners, o companie de dezvoltare software cu prezență în America Latină.

În România, Endava a ajuns la 2.400 de angajați în Cluj, București, Iași, Pitești și Târgu-Mureș, cu un plan de ajungere la 3.000 până în 2019. În 2017, Endava a asimilat firma clujeană ISDC pentru a gestiona mai eficient fondurile necesare pentru activităţile pe care angajaţii le desfășoară acum în comun.

Operaţiunea a venit în continuarea altor fuziuni și achiziții realizate de Endava în ultimii trei ani în Europa și în America de Nord. Endava a ajuns la Cluj prin cumpărarea societăţii locale Alfa Global Solutions. Grupul britanic s-a format în urma fuziunii dintre companiile Brains Direct, Concise şi INSL, alături de centre de dezvoltare plasate în Cluj, Bucureşti, Chişinău.

Brains Direct era furnizor de IT şi dezvoltator de software pentru Europa de Est, iar Concise, organizaţie de consultanţă şi servicii IT. Endava Cluj este profilată pe activități de realizare a softului la comandă (orientat către client)

Endava Holding este o companie britanică de servicii IT cu experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii de servicii financiar-bancare, asigurări, telecomunicaţii, media, tehnologie, comerț sau transporturi. Principalii săi concurenți locali sunt Softvision, NTT DATA România, TSE/Betfair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un hipermarket din Cluj devine producător de energie

Articolul următor

Comerțul, serviciile și construcțiile, domenii în care merită investit în 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share