Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect imobiliar de duplexuri pe unul dintre dealurile Clujului

În criză de terenuri în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, dezvoltatorii imobiliari s-au apucat să construiască la marginea orașului, spre comunele învecinate.

Dezvoltatorii proiectului 66 Borhanci Residence au anunțat că lucrările la acest proiect, prevăzut la intrarea în comuna Chinteni, vor începe în martie 2020. Ansamblul va cuprinde 18 locuințe unifamiliale, având 120 mp utili și parcele de teren cu suprafața cuprinsă între 250 și 312 mp.

Acestea vor fi construite două câte două, lipite pe limita de proprietate și vor avea un spațiu comun de joacă comun. Viitorii proprietari au aflat că pentru a ajunge în centrul orașului vor avea de străbătut o distanță de 8 km.

În această lună, dezvoltatorii altui complex rezidențial, de data aceasta la ieșirea spre sud din Cluj-Napoca, în comuna Feleacu, au inserat mai multe imagini cu felul în care va arăta ansamblul de case înșiruite.

Noul ansamblu, Petra Hill, va dispune de acces securizat și de drum privat, fiind cu vedere către municipiu. Fiecare unitate de locuit va avea 197 mp utili, terasă panoramică, garaj de două mașini și teren, conform dezvoltatorilor.

Prețul de pornire afișat pe portalul Imobiliare.ro este de 150.000 de euro pentru o casele predate la stadiul de semifinisat în interior. La exterior acestea vor fi amenajate cu gazon, pavaj, plante ornamentale, gard limită de proprietate și porți de acces.

La nivelul județului Cluj, agenția de consultanță în construcții IBC Focus a inventariat 787 de proiecte rezidențiale. În 2019, în România, 1.700 de antreprenori generali au realizat proiecte în domeniul rezidențial privat cu o valoare estimată la 79 de miliarde de lei.

IBC a monitorizat în acest an 6.125 proiecte din domeniu, ce se întind pe o suprafață estimată la 49 milioane mp. Bucureștiul avea 1.049 de investiții în domeniu identificate, peste județele Cluj (787) și Timiș (598).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alianța Vestului vrea tren de mare viteză între Transilvania și Banat

Articolul următor

CNAIR va concesiona spațiile de servicii de pe A1 Sibiu-Deva. Stații de încărcare pentru vehicule electrice și alte facilități

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share