Antreprenori Maramureș Ultimele stiri

Apare o platformă cu oportunitățile de finanțare din Regiunea Nord-Vest

Asociația Întreprinzătorilor din Maramureș (AIM) vrea să creeze în acest an o platformă de informare cu privire la oportunitățile de finanțare din Regiunea de Nord-Vest.

“Asociația a fost constituită din dorința de a demonstra că afacerile românești pot colabora. Dacă 2018 a fost anul lansării și al organizării juridice la sfârșitul căruia numărul membrilor era de 44, 2019 a fost anul organizării funcționale și al dezvoltării, la acest moment organizația noastră înregistrând 64 de membri. Se poate spune cu certitudine că organizația a evoluat, iar acest proces este abia a început”, a menționat conducerea AIM.

Printre obiectivele fixate de aceasta pentru anul în curs se numără atragerea investitorilor în regiune, inițierea dialogului cu autoritățile locale pentru înființarea biroului unic, transmiterea către Parlamentul României de proiecte de modificare a legilor existente sau noi inițiative legislative în sprijinul agenților economici.

AIM se va implica în workshop-uri, conferințe, acțiuni de impact în domeniul educației și va demara un târg de consultanță în mai multe domenii. Anul trecut, organizația a fost angrenată în întâlniri cu companii britanice de recrutare, sprijinirea studenților în căutarea locurilor de muncă, promovarea unui climat economic de etică profesională, calificarea personalului din construcții.

Related posts

Plafonul alocat ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic depășește 268 milioane de euro (proiect)

redactia

CFR Călători negociază achiziţia a 100 de trenuri de tip ”Săgeata albastră”

redactia

Guvernatorii Rotary Districtul 2241, amintiri și învățăminte

Ligia Voro

Leave a Comment