Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare o platformă cu oportunitățile de finanțare din Regiunea Nord-Vest

Asociația Întreprinzătorilor din Maramureș (AIM) vrea să creeze în acest an o platformă de informare cu privire la oportunitățile de finanțare din Regiunea de Nord-Vest.

“Asociația a fost constituită din dorința de a demonstra că afacerile românești pot colabora. Dacă 2018 a fost anul lansării și al organizării juridice la sfârșitul căruia numărul membrilor era de 44, 2019 a fost anul organizării funcționale și al dezvoltării, la acest moment organizația noastră înregistrând 64 de membri. Se poate spune cu certitudine că organizația a evoluat, iar acest proces este abia a început”, a menționat conducerea AIM.

Printre obiectivele fixate de aceasta pentru anul în curs se numără atragerea investitorilor în regiune, inițierea dialogului cu autoritățile locale pentru înființarea biroului unic, transmiterea către Parlamentul României de proiecte de modificare a legilor existente sau noi inițiative legislative în sprijinul agenților economici.

AIM se va implica în workshop-uri, conferințe, acțiuni de impact în domeniul educației și va demara un târg de consultanță în mai multe domenii. Anul trecut, organizația a fost angrenată în întâlniri cu companii britanice de recrutare, sprijinirea studenților în căutarea locurilor de muncă, promovarea unui climat economic de etică profesională, calificarea personalului din construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noi destinații de vacanță de la Aeroportul Internațional Sibiu, începând cu 2020

Articolul următor

Utilizarea semnăturii electronice pe formularele de plată ale proiectelor de investiții, obligatorie pentru beneficiarii PNDR 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share