Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL- Strabag a finalizat un drum de 14 km din Maramureș

Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări (ARL) Cluj, subsidiara locală a grupului austriac Strabag, a finalizat modernizarea a 14 km de drum judeţean în Maramureş.

Este vorba despre tronsonul Şomcuta Mare – Remeţi pe Someş, o investiţie de 28,9 milioane de lei, conform ZF. Finanţarea acestui obiectiv s-a făcut în cea mai mare parte cu fonduri guvernamentale gestionate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Durata contractului de proiectare şi execuţie lucrări a fost de 360 de zile, din care 180 de zile etapa de proiectare şi obţinere a autorizaţiei de construire şi 180 zile etapa de execuţie a lucrărilor.

Conform statisticilor agenției de monitorizare IBC Focus, șantiere de 205 miliarde de euro ar trebui să fie funcționale în țară, însă majoritatea proiectelor sunt blocate sau stagnează.

Cele mai multe proiecte monitorizate care se bazează pe o finanțare publică se regăseau în București (421 investiții), urmat de județul Cluj (370 investiții identificate și monitorizate) și de Timiș (355). În topul celor mai activi antreprenori se aflau Porr Construct, Autoprima Serv și Strabag.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul sediu al Academiei de Muzică din Cluj costă 37 milioane euro

Articolul următor

Consiliul Județean Cluj a achiziționat o euronavă fără pilot

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share