Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air ia în calcul modificarea programului zborurilor către Dubai din cauza situației din Orientul Mijlociu

Compania aeriană Wizz Air monitorizează evenimentele din Orientul Mijlociu şi ar putea decide modificarea programului zborurilor către Dubai, dacă situaţia o va cere, se arată într-un comunicat remis miercuri.

„Wizz Air doreşte să îşi informeze pasagerii că monitorizează şi evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu şi este în contact cu autorităţile relevante”, spun oficialii companiei în comunicatul citat de Agerpres.

Până în acest moment nu au existat zboruri anulate, însă situaţia din regiune este schimbătoare, iar dacă va fi nevoie compania va lua toate măsurile necesare pentru a menţine siguranţa pasagerilor, echipajelor şi aeronavelor de pe zborurile operate către Dubai.

“Dacă va exista orice schimbare în programul de zbor al companiei, ca urmare a unor evenimente viitoare din regiune, pasagerii afectaţi vor fi informaţi prin e-mail şi SMS. Siguranţa şi securitatea rămân principalele priorităţi Wizz Air”, se mai arată în comunicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Utilizarea semnăturii electronice pe formularele de plată ale proiectelor de investiții, obligatorie pentru beneficiarii PNDR 2020

Articolul următor

Fondul suveran de investiții din Abu Dhabi și-a redus participația deținută la unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa Centrală și de Est

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share