Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băimărenii vor “electrifica” primul Hornbach din Bihor

Societatea specializată în lucrări energetice din Baia Mare a anunțat că din decembrie a început instalațiile electrice de la viitorul magazin de bricolaj Hornbach din municipiul Oradea.

Retailerul german de materiale de construcţii şi grădinărit pregăteşte deschiderea unei unități în municipiul bihorean, programată pentru primăvară, unde vor activa 120 de angajați. Aici Hornbach va concura cu Leroy Merlin, Dedeman, Arabesque şi Brico Dopot, toate având puncte de desfacere în oraş.

Magazinul va fi deschis pe Calea Sântandreiului, la ieşirea spre Arad. Rețeaua a făcut mai multe anunțuri de angajare, începând cu manageri și continuând cu alte tipuri de personal.

Electrocenter Due, a finalizat în 2019 lucrările din incinta CTPark de la Cluj, ce include depozitul producătorului de bere Ursus Breweries, din comuna Florești. Instalațiile electrice din zona industrială nou creată vor fi folosite și de către alte companii.

Societatea a fost desemnată pe primul loc în județ în domeniul lucrărilor de instalații, la întreprinderi mici, de către Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Printre lucrările sale se numără cele la complexul de birouri și locuințe Record Park din Cluj-Napoca, showroom-ul și depozitul de produse electrocasnice Altex, din județul Arad, instalațiile electrice de la investiția GV & Oprean din Sebeș, constând în hală și spații office.

Electrocenter Due este specializată în lucrări de instalații electrice în centre comerciale, industrie și locuințe, în special case inteligente și managementul clădirilor civile și industriale. Ca unic asociat figurează Victoria Cheța.

Societatea a avut în 2018 afaceri de 30 de milioane de lei și un profit de 4,1 milioane. Principalii săi concurenți din Maramureș sunt Electronet Concept, Electromara, Emsens Prod și Alaval Prod Com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii fermieri vor primi gratis până la 50 ha de teren

Articolul următor

Unique Smile, de la zero la o poveste cu multe zâmbete

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share