Cluj Real Estate Ultimele stiri

Familia Căpușan ridică un nou Grand Park

Noul proiect imobiliar din seria începută de soții Chimu și Anica Căpușan va purta denumirea de Grand Park Sud Residence (GPSR).

Dezvoltatorii au precizat că ansamblul rezidențial va fi amplasat în zona Bună Ziua – Becaș din Cluj-Napoca, Acesta va fi situat peste drum de Bonjour Residence, primul proiect din oraș al familiei Căpușan. GPSR va cuprinde opt blocuri de locuințe, cu 100 de apartamente de 1-4 camere, având clasa energetică A.

Imobilele vor avea la parter spații comerciale, iar la parterul primul bloc construit va funcționa și un supermarket Mega Image. În zona viitorului ansamblu se mai află hotelul Grand Italia, restaurantul Da Vinci și supermarketul Lidl.

Primul Grand Park a fost ridicat în zona Sopor și este cel mai mare ansamblu rezidențial din municipiu, cu 900 de apartamente, o suprafață construită de 75.440 mp și 900 de locuri de parcare. Proiectarea a fost realizată de biroul Arhimar, iar structura de beton, de compania MTHP, constructor fiind CH Transbeton Construcții (CHTC), societate controlată de familia Căpușan.

Aceasta a mai realizat ansambluri rezidențiale în cartierele Andrei Mureșanu, Grigorescu și Muncii. CHTC, al cărei asociat unic este Chimu Căpușan, a avut afaceri de 49 de milioane de lei, cu un profit de 2,8 milioane, în 2018, cu 94 de angajați.

Acesta mai figurează ca asociat sau administrator la M&R Apartamente, Elite Grup, Tellus Invest. Ultima este compania cu cele mai mari afaceri din grup, de 157 de milioane de lei și un profit de 51 de milioane, unde asociați sunt și Anica și Sergiu Bogdan Căpușan.

Related posts

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Ligia Voro

BERD aderă la programul BCR de emisiune a obligațiunilor nepreferențiale de rang senior

Papuc Irina

Club Aventura Praid, unicul parc subteran de aventură din Europa. Investiţie de circa 250.000 de euro

redactia

Leave a Comment