București HR/Joburi IT&C Ultimele stiri

Cum vrea să atragă noi angajați una dintre principalele companii de tehnologie și producătoare de jocuri video

Electronic Arts România, una dintre principalele companii de tehnologie şi producătoare de jocuri video din lume şi din România, a anunţat, miercuri, că a lansat o campanie de ”employer branding” pentru atragerea de noi angajaţi, scrie news.ro.

Potrivit sursei citate, compania a lansat campania „Unique Together” alături de agenţia Golin. Astfel, sunt ivnitați experţii în tehnologie şi creaţii interactive să se alăture studioului de dezvoltare din Bucureşti. Conceptul este construit pe baza unor insight-uri desprinse din stilul de lucru şi hobby-urile echipei EA România, iar campania combină abordarea creativă a acestora cu tactici targetate.

”Ne adresăm celor pentru care pasiunea pentru tehnologie şi/sau jocuri nu are limite, acesta fiind numitorul comun care leagă atât de bine echipa EA România şi care ne permite să le oferim jucătorilor din întreaga lume cele mai bune experienţe interactive posibile”, a spus Andrei Lăzărescu, Senior Producer în cadrul EA România.

Vizualurile campaniei de recrutări au avut la bază pasiuni reale, precum pescuitul, maşinile sau jocurile de societate, extensii ale pasiunilor inginerilor, producătorilor, artiştilor şi celorlalţi specialişti EA România, mai scrie news.ro.

Related posts

De Sărbători, cu cardul Up Cadou oferi ceva nou

Ionel Albu

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași

Ligia Voro

600 milioane de lei, prima emisiune de obligațiuni nepreferențiale a BCR

Ligia Voro

Leave a Comment