Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BCR a lansat plățile cu dispozitivele Garmin și Fitbit: cardul bancar, în portofelul virtual al utilizatorilor de ceasuri smart

BCR a anunțat lansarea plăților cu cardul prin intermediul ceasurilor inteligente Fitbit și Garmin, prin posibilitatea înrolării cardurilor clienților băncii în portofelele virtuale ale celor două companii.

Dispozitivele pot fi utilizate atât în România, cât și în străinătate pentru plata cumpărăturilor la orice terminal ce acceptă plățile contactless. Ceasurile vor putea fi folosite în curând și pentru plata călătoriilor de la metroul din București, în stațiile semnalizate, arată BCR într-un comunicat de presă, citat de profit.ro.

După adăugarea cardului BCR sau George în wallet-urile ceasurilor, plățile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzător din portofelul virtual și apropierea dispozitivului de terminalul de plată. În cazul ambelor soluții de plată, la fiecare 24 de ore sau de fiecare dată când îți pui ceasul la mână, va fi avea nevoie să introduci codul PIN.

Cele două metode de plată mai sunt disponibile în România și pentru clienții Băncii Transilvania, cei ai Orange Money și ai Revolut, în timp ce Raiffeisen Bank oferă accesul doar la plățile prin Garmin Pay.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Articolul următor

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share