Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

 

Societatea Reinert Kunststofftechnik SR,L care activează în Parcul Industrial din anul 2015, își extinde activitatea printr-o investiție nouă, în valoare totală de 5 milioane Euro.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA a semnat vineri, 17.01.2020, contractul privind continuarea investițiilor în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, în urma negocierii directe cu reprezentanții companiei germane Reinert Kunststofftechnik SRL, care a avut loc în luna noiembrie 2019.

Societatea Reinert Kunststofftechnik SRL are 150 angajați. Numărul locurilor de muncă care vor fi create în urma finalizării investiției în Parcul Industrial va fi de minimum 70.

Suprafața totală de teren pe care Societatea Reinert Kunststofftechnik SRL își va dezvolta noul proiect este de 10.008 mp și constă în construirea unei clădiri în suprafață de aproximativ 5.500 mp. destinată activității de fabricare a altor produse din material plastic.

Societatea utilizează tehnologia injectării materialelor termoplastice, preponderent pentru industria auto, folosind echipamente de ultimă generație cu tehnologie de vârf.

Societatea Reinert din Oradea este responsabilă de întregul proces de dezvoltare a produselor începând cu proiectarea și confecționarea instrumentelor de bază ale unei piese și până la piese cu mai multe componente, în unități extrem de complexe, inclusiv asamblare, tampografiere și sudare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Posibile zboruri de la Brașov, începând din 2021: „Noi construim un aeroport care să fie între primele trei la nivel naţional”

Articolul următor

BCR a lansat plățile cu dispozitivele Garmin și Fitbit: cardul bancar, în portofelul virtual al utilizatorilor de ceasuri smart

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share