Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lanțul farmaceutic Ropharma vrea să ia un împrumut de 2 milioane de euro de la ING

foto http://ropharma.ro/RO/11/lant-farmacii-retete-gratuite-compensate-farmacii-non-stop-produse-gratuite-promotii

Lanţul farmaceutic Ropharma vrea să ia, împreună cu societăţile Ropharma Logistic, Teo Health, Bioef şi Aesculap Prod, un împrumut la termen de la ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucureşti în sumă de 2 milioane euro pentru refinanţarea unor investiţii, transmite News.ro.

Potrivit sursei citate, subiectul va fi aprobat în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din 24 februarie, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, pe ordinea de zi de află “aprobarea garantării creditelor contractate de către societate de la ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucureşti cu garanţiile constituite deja, care se pot extinde, menţine sau reînnoi şi asupra noilor credite, precum şi cu alte bunuri mobile sau imobile aflate în patrimoniul societăţii, în funcţie de negocierile cu banca”.

Pe primele nouă luni din 2019, Ropharma a realizat venituri din exploatare de 402,5 milioane lei şi un profit net de 2,66 milioane lei.

Lanţul farmaceutic este controlat de omul de afaceri Mihai Miron.

Sursa foto

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

TAROM, aproape de imposibilitatea finanțării activității curente. Guvernul a aprobat un ajutor de 195 milioane lei

Articolul următor

Posibile zboruri de la Brașov, începând din 2021: „Noi construim un aeroport care să fie între primele trei la nivel naţional”

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share