Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În cadrul Vox Technology Park din Timişoara a fost deschis clubul de fitness Nextfit, după o investiţie de 1,1 milioane de euro

Cel mai nou club de fitness din Timișoara, Nextfit, și-a deschis porțile în acest weekend în cadrul Vox Technology Park. Clubul oferă clienţilor o suprafaţă de peste 2.100 de metri pătrați în clădirea de birouri. Operatorul sălii a investit aproximativ 1,1 milioane de euro în amenajarea spațiului, cât și în achiziționarea echipamentelor marca Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia, furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele Ferrari si McLaren de Formula 1 și echipele de fotbal Juventus, AC Milan.și naționala Braziliei.

În acest moment, Vox Technology Park din Timișoara este singura clădire de birouri care încorporează un club de fitness cu suprafață de 2.100 de metri pătrați.

Nextfit este unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara și funcționează la etajul 1 al corpului B din Vox Technology Park. Nextfit a investit 1,1 milioane de euro în amenajarea spațiului cât și pentru achiziționarea echipamentelor Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia și

Noul clubul de fitness oferă tuturor iubitorilor de sport și mișcare o gamă completă de servicii, de la fitness, aerobic și indoor cycling, la aparate de fitness și cardio. Clubul pune la dispoziția celor care doresc să facă sport patru studio-uri: functional area, indoor cycling area, kids area, aerobic area și, inclusiv, un spatiu de „detensioanare’’: box area.

Oferim diversitate pentru că ne dorim ca cei care ne trec pragul să găsească un tip de mișcare cu care să se identifice, astfel încât activitățile sportive să fie percepute ca o plăcere” – a declarat Raluca Bașu, brand manager Nextfitness Wellness.

În ceea ce privește activitățile de grup, Nextfit îmbină programele de Les Mills – lider mondial în conceperea programelor de grup coregrafiat, împreună cu programe Body Pump și Body Balance. Activitățile consacrate au fost și ele păstrate: X – Functional, TRX, Cross – X, X – Combat, Zumba sau Pilates.

Pentru a întări conceptul de ”Vox Wellbeing”’, se vor implementa, la ora prânzului, sesiuni de office yoga la care pot participa atât angajatii şi chiriasii Vox, cât și persoane din exterior. Vestiarele fiind dotate cu saună, clienții Nextfit se pot bucura de relaxare completă după fiecare antrenament.

Ca un element de noutate, operatorul de fitness a optat pentru gama Unity Mini, care oferă îndrumare totală și monitorizare automată a tuturor antrenamentelor. Utilizatorul va avea la dispoziție, la nivel digital, propriul său antrenor. Își poți stabili antrenamentele și obiectivele, doar cu ajutorul smartphone-ului și a aparatelor Unity Mini. Aceste aparate au Bluetooth, QR code și simplifică antrenamentele, oferind utilizatorului o experiență formidabilă.

Adițional inaugurării clubului de fitness și în completarea conceptului Vox Wellbeing, în cadrul clădirii Vox Technology Park se pun la dispoziția angajaților și clienților externi servicii de înfrumusețare, operat de către Breathless House.

Vox Technology Park s-a realizat în urma unei investiții de peste 30 milioane de euro și oferă facilități unice, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

Vox Property Group a demarat și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la începutul anului 2020 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 30 de milioane de euro sunt disponibile prin POR pentru dezvoltarea sectorului IMM, în Regiunea Vest

Articolul următor

Regina Maria preia Endo Institute din Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share