Sanatate Timiș

Regina Maria preia Endo Institute din Timişoara

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private din România, a realizat o nouă preluare pe piaţa timişoreană de specialitate. Este vorba despre Endo Institute, un centru de excelenţă în diagnosticul şi tratarea endometriozei, fondat de medicul Voicu Simedrea.

Endo Institute este cel mai mare centru de diagnosticare şi tratament al endometriozei din Sud-Estul Europei şi singurul centru de management holistic al endometriozei din România. În luna iunie a anului trecut, Endo Institute a primit certificarea de centru de excelență de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind astfel al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara țărilor vorbitoare de limba germană. În fiecare an, Liga Europeană de Endometrioză va realiza un audit la EndoInstitute, pentru asigurarea continue a calității expertizei medicale în domeniul diagnosticării și tratării endometriozei.
„Endo Institute a fost inițial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, așadar centrul s-a dezvoltat, cuprinzând o multitudine de specialități secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor și credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect și un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România și singurul acreditat la Vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză” spune medicul Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.

Centrul de Excelență Endo Institute are peste 10 specialități medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialități și echipă chirurgicală multidisciplinară. În 6 ani de activitate, centrul a avut peste 400 de cazuri operate și peste 2000 de paciente examinate.

Related posts

Timișoreanul Werner Wolff, director general al Tarom

Stefana Muresan

Regio-POR 2014-2020 în Regiunea Vest: contracte de finanțare semnate pentru 106 proiecte cu o valoare totală de peste 150 mil. euro, in acest an

Stefana Muresan

Cu Tarom, de la Timișoara spre Chișinău, Paris și Stuttgart

Stefana Muresan

Leave a Comment