Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Regina Maria preia Endo Institute din Timişoara

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private din România, a realizat o nouă preluare pe piaţa timişoreană de specialitate. Este vorba despre Endo Institute, un centru de excelenţă în diagnosticul şi tratarea endometriozei, fondat de medicul Voicu Simedrea.

Endo Institute este cel mai mare centru de diagnosticare şi tratament al endometriozei din Sud-Estul Europei şi singurul centru de management holistic al endometriozei din România. În luna iunie a anului trecut, Endo Institute a primit certificarea de centru de excelență de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind astfel al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara țărilor vorbitoare de limba germană. În fiecare an, Liga Europeană de Endometrioză va realiza un audit la EndoInstitute, pentru asigurarea continue a calității expertizei medicale în domeniul diagnosticării și tratării endometriozei.
„Endo Institute a fost inițial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, așadar centrul s-a dezvoltat, cuprinzând o multitudine de specialități secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor și credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect și un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România și singurul acreditat la Vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză” spune medicul Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.

Centrul de Excelență Endo Institute are peste 10 specialități medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialități și echipă chirurgicală multidisciplinară. În 6 ani de activitate, centrul a avut peste 400 de cazuri operate și peste 2000 de paciente examinate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În cadrul Vox Technology Park din Timişoara a fost deschis clubul de fitness Nextfit, după o investiţie de 1,1 milioane de euro

Articolul următor

Vitacom se mută din Cluj-Napoca în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share