Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vitacom se mută din Cluj-Napoca în acest an

Distribuitorul de produse electronice Vitacom va organiza relocarea sa din Cluj-Napoca în Apahida în așa în fel încât să afecteze cât mai puțin cifra sa de afaceri.

Vitacom şi-a bugetat pentru anul acesta o cifră de afaceri de 60 de milioane de lei, cu 5-7% mai mare decât în 2019, menţinând astfel businessul într-un ritm constant de creştere. Anul trecut, afacerile Vitacom s-au situat la 56 milioane lei, în creştere faţă de 2018, conform ZF.

„Cifra de afaceri va fi în creştere şi pentru acest an, dar doar cu o singură cifră, adică între 5 şi 7%. Planificăm relocarea companiei; tocmai de aceea, în astfel de situaţii, ştim că riscăm compromiterea cifrei de afaceri şi, pentru o perioadă de câteva luni de zile se poate prognoza o scădere.

Vom fi foarte atenţi la acest lucru şi vom organiza relocarea astfel încât să ne afecteze cât mai puţin în ceea ce priveşte cifra de afaceri”, a declarat Vasile Vita, fondatorul Vitacom Electronics.

Anul acesta, Vitacom va investi în mutarea într-o locaţie nouă, care va avea un spaţiu de depozitare mai mare, echipamente de logistică moderne şi noi aplicaţii software. Investiția e estimată la 5 milioane de euro.

Compania clujeană a anunțat că pe terenul care va deveni disponibil în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca va dezvolta un ansamblu mixt, rezidențial, cu spații comerciale sau de birouri. Principalii competitori din județ în comerțul cu ridicata nespecializat sunt VLG, Agressione Group, Promelek XXI și Electroglobal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Regina Maria preia Endo Institute din Timişoara

Articolul următor

Un celebru arhitect din Cluj va superviza concursul pentru urbanismul Sibiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share