Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transferuri de bani de pe mobil, la CEC Bank: a fost lansat serviciul Card2Card

CEC Bank a anunțat lansarea serviciului Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil între carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizațiilor de carduri. Serviciul poate fi accesat prin aplicația dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu iOS, transmite instituția într-un comunicat de presă.

Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare sa initieze trimiteri de bani, solicitari de bani catre/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate in agenda telefonului. Se pot transfera rapid sume de bani in lei si in EUR din/catre carduri emise de institutii financiar – bancare din Romania si din strainatate (Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

Pentru clientii utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza si prin aplicatia CEC Pay, lansata de curand de banca.

Totodata, CEC Bank anunta disponibilitatea platilor contactless la orice terminal din Romania sau strainatate care accepta astfel de plati prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa inrolate in wallet-urile Fitbit Pay si Garmin Pay.

Pentru a putea activa serviciul de transferuri Card2Card, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia Card2Card Transfer, disponibila atat pentru clientii CEC Bank, cat si pentru clientii altor institutii financiar – bancare, sa se autentifice si sa adauge atat carduri bancare, cat si carduri de fidelitate, emise de diferiti comercianti.

Aplicatia Card2Card Transfer poate fi instalata in mod gratuit, iar pentru transferurile de bani efectuate pana la data de 31.12.2020 nu se platesc comisioane. Clientii pot consulta ghidul de utilizare si comisioanele aferente pe www.cec.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Împrumuturile făcute de primării reprezintă 4% din datoria publică. Topul județelor cu cele mai mari datorii

Articolul următor

Fonduri europene pentru IMM-uri în 2020: până la 200.000 de euro pentru mici firme din IT, sănătate sau energie - propunere de ghid

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share