Finante-banci IT&C Ultimele stiri

Transferuri de bani de pe mobil, la CEC Bank: a fost lansat serviciul Card2Card

CEC Bank a anunțat lansarea serviciului Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil între carduri bancare, dezvoltat pe platformele organizațiilor de carduri. Serviciul poate fi accesat prin aplicația dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu iOS, transmite instituția într-un comunicat de presă.

Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare sa initieze trimiteri de bani, solicitari de bani catre/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate in agenda telefonului. Se pot transfera rapid sume de bani in lei si in EUR din/catre carduri emise de institutii financiar – bancare din Romania si din strainatate (Italia, Spania, Franta, Germania, Marea Britanie, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).

Pentru clientii utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza si prin aplicatia CEC Pay, lansata de curand de banca.

Totodata, CEC Bank anunta disponibilitatea platilor contactless la orice terminal din Romania sau strainatate care accepta astfel de plati prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa inrolate in wallet-urile Fitbit Pay si Garmin Pay.

Pentru a putea activa serviciul de transferuri Card2Card, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia Card2Card Transfer, disponibila atat pentru clientii CEC Bank, cat si pentru clientii altor institutii financiar – bancare, sa se autentifice si sa adauge atat carduri bancare, cat si carduri de fidelitate, emise de diferiti comercianti.

Aplicatia Card2Card Transfer poate fi instalata in mod gratuit, iar pentru transferurile de bani efectuate pana la data de 31.12.2020 nu se platesc comisioane. Clientii pot consulta ghidul de utilizare si comisioanele aferente pe www.cec.ro.

Related posts

foodpanda: Comenzile online de mâncare s-au dublat în iunie față de începutul anului

Ligia Voro

BRAT a devenit membru afiliat al News Media Europe

Stefana Muresan

Libris.ro a vândut în 2019 cărți de peste 50 de milioane de lei. Unde s-au cumpărat cele mai multe

Papuc Irina

Leave a Comment