Antreprenori Educație IT&C Robotica Slider Ultimele stiri

Academia Micilor Developeri oferă o soluție completă de business pentru investitorii în educația IT

La început de an, persoanele cu spirit antreprenorial care își doresc o nouă carieră sau o oportunitate de investiție în industria de educație IT au ocazia să acceseze o soluție completă de business prin franciza Academia Micilor Developeri (http://miciideveloperi.ro/franciză/). Acest tip de business este eligibil și pentru cazurile în care se accesează finanțări europene sau guvernamentale. Modelul antreprenorial inovator de școală de programare software pentru copii și adolescenți, fiind și primul de acest fel din România, și-a dovedit viabilitatea în decursul celor 7 ani de funcționare și poate fi implementat cu ușurință, fără să fie nevoie de experiență anterioară în domeniu.  

 

Franciza Academia Micilor Developeri

Pachetul de intrare în franciza Academia Micilor Developeri (http://miciideveloperi.ro/franciză/) conține taxa de franciză de 10.000 euro și investiția necesară deschiderii centrului, estimată a fi între 15.000 și 20.000 euro.  Spațiul necesar pentru deschiderea unei francize sub brandul Academia Micilor Developeri e de 150 mp, cu minim trei încăperi pentru desfășurarea cursurilor, precum și o zonă de recepție. Conform planului de afaceri, centrele nou deschise ale Academiei Micilor Developeri se autosusțin financiar după primele 3 luni de funcționare, din anul doi întrând pe profit.

“Prin extinderea în franciză, Academia Micilor Developeri caută parteneri cu spirit antreprenorial sau intraprenorial care dispun de energia și posibilitatea de a disloca resurse financiare și de timp pentru deschiderea unui centru de programare software, cât și dorința de a aduce valoare adăugată în comunitatea din care fac parte”, a declarat Oana Manga, co-fondator Academia Micilor Developeri.

Soluție completă de business

Academia Micilor Developeri pune la dispoziția francizaților un know-how care acumulează cei 7 ani de activitate și o soluție completă de business în învățământul IT, care presupune o programă completă și include pentru cursanți pregătire pentru prima certificare Java, cursuri cu programă unică și o platformă de e-learning pentru elevi și profesori.

Pe lângă un sistem automat de feedback pentru elevi, testare și obținere diplome, francizații beneficiază de un sistem informatic complet de facturare și gestionare a afacerii,  training pentru management și profesori, ghid de predare, pachet software pentru utilizare la clasă, precum și know-how de marketing și customer care. Pentru accesarea francizei, nu este necesară experiență în IT sau învățământ.

 ”Ne dorim să ne aliniem standardelor internaționale la nivel de instrumente dedicate copiilor, prin introducerea de noi metode de predare și învățarea de noi limbaje de programare. Am conceput cursuri captivante și investim continuu în dezvoltarea programei. Sperăm că, într-un timp cât mai scurt, cât mai mulți copii să aibă acces la cursurile de programare și robotică. Este modul cel mai eficient de extindere în parteneriat cu antreprenori pasionați și deschiderea de noi școli de programare software în  sistem de franciză”, spun fondatorii proiectului, antreprenori cu experiență de peste 20 de ani în piața de IT românească și internațională.

 

A două alfabetizare – limbajul programării

Tehnologia pătrunde rapid în toate domeniile viețîi, o parte din joburile actuale vor fi înlocuite de altele noi care presupun cunoștințe avansate de programare și robotică. Asistăm și contribuim la cea de-a două alfabetizare, cea în care copiii învață să scrie și să gândească strategic și algoritmic, “pe limba computerelor”, astfel încât să deprindă abilitățile necesare pentru a determina tehnologia să lucreze în favoarea lor și să fie pregătiți pentru un viitor în care inteligența artificială va schimba paradigmă actuală. Uniunea Europeană va avea nevoie, în 2020, de 900.000 de specialiști IT, pe lângă cei 9 milioane care activează deja în industria IT&C, în timp ce în Statele Unite există un deficit de 1 milion de specialiști IT.

 

Din consumatori de tehnologie în creatori de tehnologie cu Academia Micilor Developeri

Academia Micilor Developeri dezvoltă și predă, încă din anul 2013, în centrele proprii și în centrele partenere, cursuri de programare software, robotică și gândire algoritmică pentru copii și tineri cu vârste între 8 și 18 ani. Misiunea Academiei Micilor Developeri este de a transforma copiii din consumatori de tehnologie în creatori de tehnologie. Cei mici întră în programele Academiei de la vârsta de 8-9 ani, vârstă potrivită pentru a învăța gândirea logică de programare și, după 4 ani de studiu, pot obține prima certificare Oracle, Java Foundations, care îi califică drept programatori juniori, abili să dezvolte programe într-unul dintre cele mai căutate limbaje de programare la nivel mondial, Java.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Bucharest and Budapest seem attractive from London

Ionut Oprea

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

redactia

Nu mai putin de 10 proiecte europene castigate de CJ Cluj in ultimii doi ani, altele 9 aflate in evaluare

Stefana Muresan

Persoanele fizice se pot identifica în Spațiul Privat Virtual prin sesiune video

Traian Dan

Universitatea din Alba Iulia a anunțat că sesiunea de admitere din iulie va avea loc online

Ion Surdu

Electrogrup va extinde monitorizarea video a străzilor Clujului

Nora Dumitrescu

White Star Real Estate  a preluat Liberty Technology Park de la Fribourg Development

Ligia Voro

Legume bio, cultivate cu ajutorul peștilor la Colegiul Silvic Transilvania Năsăud

Stefana Muresan

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank – a treia bancă din Republica Moldova

Stefana Muresan

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, scrisoare către prim-ministru: „Am fost ignorați în procesul de redactare a măsurilor de sprijin”

Ion Surdu

Seminar în cadrul proiectului european BE-Rural

Ligia Voro

CEE Property Forum – 5th time in Vienna & a panel dedicated to Romania

Ionut Oprea

A început construirea noii unități Techtex din Maramureș

Nora Dumitrescu

Eurostat: România a exportat în UE vin în valoare de 25 milioane de euro

Papuc Irina

West Side Park, cel mai nou proiect rezidențial verde al Clujului

A. I.

Cum va arăta fabrica elvețienilor de la ALU MENZIKEN

Stefana Muresan

Primăria Tarna Mare distribuie măști reutilizabile tuturor cetățenilor comunei

Ligia Voro

Biserica romano-catolică Sfântul Mihail din Cluj Napoca, reabilitată cu fonduri europene

Stefana Muresan

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Stefana Muresan

Companiile brașovene au depus peste 2.000 de cereri în jumătate de lună pentru a solicita plata pentru șomaj tehnic

Ion Surdu

Experți în administrație publică din Franța și România, la Întâlnirile Europene din Transilvania

Stefana Muresan

Soluțiile propuse de CJ Sibiu pentru gestionarea deșeurilor în județ. Cum vor autoritățile să construiască o stație de tratare mecano-biologică

Papuc Irina

Borodi, Brinel: „IT-ul nu mai este doar o utilitate!”

PGC Security Expert, o companie etalon în consultanța de securitate

Nicolae Pop

Leave a Comment