Sport Timiș

Două firme din Bucureşti se vor ocupa de realizarea documentaţiei aferente noului stadion al Timişoarei

O asociere de două firme din Bucureşti a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Investiţii pentru stabilirea specialiştilor care se vor ocupa de studiile de prefezabilitate şi fezabilitate aferente realizării noului stadion de 30.000 de locuri al Timişoarei. Suma plătită de cei de la CNI va fi de peste 795.000 de lei.
Desemnată să se ocupe de documentaţie a fost Asocierea SC Lucian Simion Arhitectura SRL și SC Construcții Erbașu SA. Termenul de elaborare și predare a documentației la CNI este de 135 de zile, de la data de 27.01.2020.
La licitația organizată pe SEAP, care a fost demarată încă din luna august a anului trecut, s-au înscris șase firme sau asocieri: Dico și Țigănaș din Cluj, Hentza Business din Voluntari, Popp și Asociații din București cu trei subcontractanți, S&M Expert Project din Iași, PGA Markers din Timișoara cu doi asociați și Lucian Simion Arhitectură din București cu Construcții Erbașu.
Asocierea formată din cele două societăți se va ocupa de studiul de prefezabilitate, studiul de fezabilitate și de alte studii de specialitate și de elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism aferente proiectului „Construire stadion cu capacitate de 30.000 de locuri”.
Valoarea estimată a contractului era de 795.335 lei cu TVA.

Related posts

O nouă companie în industria auto: joint venture între Elba Timişoara şi americanii de la Varroc Lighting Systems

redactia

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Emag va face livrări cu dube electrice în Ardeal

Nora Dumitrescu

Leave a Comment