Comunitate Maramureș Ultimele stiri

Produsele pentru școli în Maramureș, un business de aproape 1 milion €

Societățile Dorna Lactate, Pan Grup Dunca, Roman, Prioritar și SCR & B au încasat în total 4,3 milioane de lei din produsele livrate în primul semestru al anului școlar 2019/2020 în programul pentru școli al României.

Dorna Lactate a distribuit lapte UHT pentru unitățile de învățământ din întregul județ (o porție de 200 ml/ preșcolar sau elev), timp de trei zile pe săptămână. Prioritar Impex a livrat mere pentru unitățile de învățământ din întregul județ (minimum 100 g), câte două zile pe săptămână.

Pan Grup Dunca a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Sighetu Marmației – Tisa – Mara: un corn de 80 g/ preșcolar sau elev, trei zile pe săptămână, și un pachet de biscuiți de 80 g, două zile pe săptămână.

SCR & B Com a livrat produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zonele Borșa – Valea Vișeului – Valea Izei și Târgu Lăpuș – Baia Sprie – Copalnic – Baia Mare – Seini. Roman SNC a furnizat produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Chioar – Codru.

În perioada cuprinsă între 9 septembrie 2019 – 20 decembrie 2019, 44.069 de elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățământ beneficiare în Maramureș, au beneficiat de produsele din cadrul programului pentru școli al României.

Au fost distribuite 1,2 milioane de porții de mere, în valoare de 0,6 milioane de lei, 1,8 milioane de porții de lapte, de 1,4 milioane de lei, 3 milioane de porții de produse de panificație de 1,5 milioane de lei, toate taxa pe valoarea adăugată.

Related posts

Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group

redactia

Pentru clienții companiei, wenglor transformă viziunea industriei inteligente 4.0 în realitate

redactia

ADR Centru: Alte 17 firme, contracte de finantare nerambursabila de peste 80 milioane lei

Stefana Muresan

Leave a Comment