Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produsele pentru școli în Maramureș, un business de aproape 1 milion €

Societățile Dorna Lactate, Pan Grup Dunca, Roman, Prioritar și SCR & B au încasat în total 4,3 milioane de lei din produsele livrate în primul semestru al anului școlar 2019/2020 în programul pentru școli al României.

Dorna Lactate a distribuit lapte UHT pentru unitățile de învățământ din întregul județ (o porție de 200 ml/ preșcolar sau elev), timp de trei zile pe săptămână. Prioritar Impex a livrat mere pentru unitățile de învățământ din întregul județ (minimum 100 g), câte două zile pe săptămână.

Pan Grup Dunca a distribuit produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Sighetu Marmației – Tisa – Mara: un corn de 80 g/ preșcolar sau elev, trei zile pe săptămână, și un pachet de biscuiți de 80 g, două zile pe săptămână.

SCR & B Com a livrat produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zonele Borșa – Valea Vișeului – Valea Izei și Târgu Lăpuș – Baia Sprie – Copalnic – Baia Mare – Seini. Roman SNC a furnizat produse de panificație pentru unitățile de învățământ din zona Chioar – Codru.

În perioada cuprinsă între 9 septembrie 2019 – 20 decembrie 2019, 44.069 de elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățământ beneficiare în Maramureș, au beneficiat de produsele din cadrul programului pentru școli al României.

Au fost distribuite 1,2 milioane de porții de mere, în valoare de 0,6 milioane de lei, 1,8 milioane de porții de lapte, de 1,4 milioane de lei, 3 milioane de porții de produse de panificație de 1,5 milioane de lei, toate taxa pe valoarea adăugată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Munții Apuseni se cer în programul de investiții teritoriale integrate

Articolul următor

Desant german la Cluj. 11 companii, prezente la primărie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share