Bihor București Cluj Real Estate Ultimele stiri

Electrogrup se împarte cu șantierele între București și Ardeal

Compania de infrastructură Electrogrup Cluj a demarat trei șantiere: Aeroportul Ghimbav-Brașov, o parcare cu soluții inteligente la Oradea și un ansamblu rezidențial în București.

Electrogrup a început lucrările pentru faza trei a proiectului Citta’ Residential Park (CRP). Lucrările au pornit în ianuarie, cu durata lor estimată la un an. Suprafața construită desfășurată depășește 13.100 mp, iar clădirea va găzdui 94 de apartamente cu două și trei camere.

Situat în apropiere de Arena Națională, proiectul va include și amenajări exterioare ce vor consta în spații verzi și locuri suplimentare de parcare. Până acum au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019. Ansamblul rezidențial va fi completat cu 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire.

„Experiența noastră demonstrată în proiectele de construcții din România și din alte state europene este pusă în valoare de primul proiect din București al companiei. Demarăm, alături de partenerul nostru, un proiect de amploare, cu o suprafață de 5.500 mp utili, ce constă într-o clădire rezidențială cu 11 etaje, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidențiale din regiunea estică a capitalei”, a declarat Costin Schmidt, director comercial al Electrogrup.

Compania din Cluj a început dezvoltarea unui parcări supraetajate, dotată cu soluții Smart, în Oradea, precum și amenajarea pistei și balizajului pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov.

Electrogrup face parte din E-INFRA, holding de cinci companii active în infrastructura de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas și WESEE, ce reunesc 600 de angajați și au generat afaceri de 110 milioane de euro în 2018.

Related posts

CJ Sibiu: Hotărâre pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Sibiu – reduceri pentru companiile aeriene și redeschiderea unor rute suspendate

Papuc Irina

Tendințe care marchează domeniul de facilities management

Stefana Muresan

Satu Mare: S-au semnat patru contracte de modernizare a infrastructurii rutiere

redactia

Leave a Comment