Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania de Nord, cea mai activă la noile proiecte industriale

Investitorii din domeniul industrial s-au concentrat în 2019 pe Regiunea Nord-Vest a României. Birouri de arhitectură din București și Satu Mare își dispută supremația în acest sector.

4.012 este cifra investițiilor din domeniul industrial monitorizate în 2019 de singura asistență virtuală de vânzare la proiectele din România – Victa.ro, platformă inteligentă dezvoltată de agenția IBC Focus. Aceste investiții includ ateliere, spații reciclare, spații depozitare, spații de producție și spații cu destinație zoo-bio.

Printre arhitecții și proiectanții care și-au ocupat cel mai mult portofoliile cu astfel de proiecte în ultimul an se regăsesc nume cu rezonanță care s-au aflat și în topul celor mai puternice 100 companii de arhitectură din România.

Pe locul 1, cu cel mai semnificativ număr de proiecte, se regăsește Global Business Management București, un birou de arhitectură cu 18 proiecte de acest tip identificate în perioada analizată. Potrivit Victa.ro, 67% din portofoliul său este reprezentat de proiectele dezvoltate în domeniul industrial.

Locul 1 este împărțit cu Arhabitat 2015 Satu Mare, un birou cu peste 1 milion de lei ca și cifră de afaceri și tot atâtea proiecte la activ în 2019. În cazul acestei companii, 44% din totalul lucrărilor sunt încadrate pe segmentul analizat.

În top există și nume precum Contemporan Proiect Oradea, GT Arhitect Iași sau R&T Birou de Arhitectură București. “La nivel de zone de interes, investitorii s-au concentrat în 2019 în special pe zona de nord-vest atunci când vine vorba de domeniul industrial”, observă Mihaela Ghiorghiu, PR specialist al IBC Focus.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electrogrup se împarte cu șantierele între București și Ardeal

Articolul următor

Milionarul orădean George Haber investește într-o fabrică de roboți la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share