Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul director al Romgaz Târgu Mureș mizează pe competența, responsabilitatea și experiența angajaților

Începând de luni, 20 ianuarie, funcția de director general al Societății Naționale de Gaze Naturale (SNGN) Romgaz SA – Sucursala Târgu Mureș este ocupată de Marius Baciu, fost director tehnic al sucursalei.

 

Reporter: Când a intrat în vigoare numirea dumneavoastră în funcție?

Marius Baciu: Decizia de numire a directorului general a intrat în vigoare din data de 20 ianuarie 2020. Până la această dată, am deținut funcția de director tehnic, adjunctul directorului de sucursală, care a fost revocat din funcție.

 

Rep.: Cu ce gânduri preluați funcția de director general al sucursalei?

M.B.: În perioada următoare o să încerc să încurajez competența, responsabilitatea, o să mă folosesc de experiența vastă a angajaților companiei în acest domeniu și bineînțeles o să încurajez spiritul de inițiativă. Toate acestea cred că ne va aduce succes.

 

Rep.: Ce înseamnă, pe scurt, în cifre, sucursala pe care o coordonați?

M.B.: Avem 1.650 de angajați, șapte secții de producție și o secție de comprimare gaze. Ca rază de activitate, avem partea de Ardeal, respectiv județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, iar în partea de sud a țării desfășurăm activitate de dezvoltare la Piscu Stejari, în județul Dolj și Gorj, iar în zona municipiului Ploiești desfășurăm activitate în județele Buzău și Prahova.

 

Rep.: În linii mari, care sunt prioritățile acestui an?

M.B.: Prioritățile anului 2020 sunt realizarea producției de gaze planificată a sucursalei noastre, funcționarea în condiții de siguranță a tuturor echipamentelor și utilajelor pe care le avem în dotare și, bineînțeles, la fel de important este ca tot personalul nostru să își poată desfășura activitatea în condiții de siguranță.

 

Noul director general al SNGN Romgaz SA – Sucursala Târgu Mureș are vârsta de 57 de ani, este de profesie inginer foraj-extracție, calificare obținută la Institutul de Petrol și Gaze Ploiești în 1987, are o experiență de peste 30 de ani în domeniul gazelor naturale, a deținut funcții începând de la șef de formație, șef de stație de comprimare, șef de serviciu, inginer șef, director tehnic, și își dorește ca echipa pe care o conduce să obțină rezultate cât mai bune în perioada viitoare.

A consemnat Alex TOTH

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aproape 800 milioane de lei pentru proiecte de mediu prin Programul Spații Verzi

Articolul următor

Farmecul internetului. Vânzări anuale în creștere cu 46%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share