Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electricienii din Maramureș au racordat un parc logistic din București

Compania băimăreană Electrocenter Due a raportat că se apropie de finalul unei lucrări complexe la un centru logistic de pe centura capitalei.

Parcul logistic se întinde pe 100.000 mp, în zona centurii Bucureștiului, și va fi ridicat pe o suprafață unde înainte se afla un teren arabil. “Lucrarea este complexă și destul de dificilă prin mărimea și prin complexitatea ei, ajungând la o putere de 6,5 megawați”, a menționat conducerea Electrocenter Due.

La finele anului trecut aceasta a pornit lucrările de instalații electrice la viitorul magazin de bricolaj Hornbach, din municipiul Oradea. În 2019 Electrocenter Due a finalizat lucrările din incinta CTPark de la Cluj, ce include depozitul producătorului de bere Ursus Breweries, din comuna Florești.

În portofoliul său mai există lucrări la complexul de birouri și locuințe Record Park din Cluj-Napoca, showroom-ul și depozitul de produse electrocasnice Altex, din județul Arad, instalațiile electrice de la investiția GV & Oprean din Sebeș, constând în hală și spații office.

Ca unic asociat al Electrocenter Due figurează Victoria Cheța. Societatea a avut în 2018 afaceri de 30 de milioane de lei și un profit de 4,1 milioane. Principalii săi concurenți din Maramureș sunt Electronet Concept, Electromara, Emsens Prod și Alaval Prod Com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Care sunt cele mai asigurate județe din Transilvania la dezastre naturale

Articolul următor

O clădire modulară cu dotări de ultimă generație, ridicată la Sibiu: Școală de Design Thinking și Markerspace

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share