Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Muzeul Bucovinei a lansat propria ciocolată cu ocazia aniversării a 120 de ani de la înființare: produsă la Cisnădie

foto https://nordestnews.ro/tag/muzeul-bucovinei/

Muzeul Bucovinei a lansat propria ciocolată – un produs personalizat ce va putea fi achiziţionat de vizitatori de la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie şi de la magazinul standului Cetăţii de Scaun a Sucevei. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 120 de ani de la înfiinţarea instituţiei.

Instituția a anunțat pe pagina sa de Facebook că ciocolata este creată de firma Pralin Cisnădie din Sibiu, fiind o combinaţie de ciocolată cu lapte, cremă de rom şi biscuit crocant, prezentată într-un ambalaj elegant, cu însemne şi culori specifice logoului muzeului. Ciocolata se poate achiziționa începând cu data de 25 ianuarie 2020, de la magazinul Muzeului de Istorie.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat pentru Agerpres că instituţia muzeală suceveană este printre puţinele din România şi chiar din Europa care au propria marcă de ciocolată, produs fabricat manual, în serie limitată, creat după o reţetă specială, dedicată, ce poate fi un suvenir.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Produsele electronice cu funcții inteligente vor deveni o necesitate”

Articolul următor

Fond de investiții, lansat de Raiffeisen Asset Management: investițiile vor ține cont de mediu, comunitate și guvernanță

Citește si:
Total
1
Share