Antreprenori Bihor Comert Ultimele stiri

Brutăria Bunexim din Oradea a exportat în anul 2019 57% din producţie

Bunexim, un mic business din Oradea controlat de familia Popa, care realizează produse de panificaţie, cofetărie şi patiserie, a încheiat anul 2019 cu venituri de 3 mil. euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei. Potrivit zf.ro, mai bine de jumătate din producţia realizată în 2019 în laboratoarele din Oradea a fost trimisă în ţări ca Spania, Franţa, Austria, Germania, Danemarca, Olanda, Suedia şi Belgia.

În ultimii ani am investit constant în tehnologizare şi în cursuri de specializare pentru întreg personalul, astfel că în 2019 ne mândrim cu maeştri cofetari, patiseri şi brutari, iar reflectat în cifre, putem vorbi de o cifră de afaceri de aproximativ 3 mil. euro pentru anul 2019. Estimăm o creştere semnificativă pentru anul 2020, având în vedere investiţia facută în noile utilaje şi în noul corp de clădire“, a declarat, pentru zf.ro, Ioana Popa, unul dintre asociaţii Bunexim, alături de Valentin Popa şi Irina Gavrilaş.

Sursa: zf.ro

Related posts

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

Anuarul de real estate al României, la Expo Real Munich 2018

redactia

Firme din România, Italia și Portugalia, pentru concesionarea colectării deșeurilor din zonele Blaj, Cugir și Sebeș. Licitație de peste 15 milioane de euro

Stefana Muresan